Nvnnnn Selam arkadaşlar birka c gün önce doktor kontrolüm vardı. Şu an 29+3 teyiz. Doktorum her zamanki gibi ultrasona aldı. Her şey normal sıkıntı yok ama rahim ağzı uzunluğum normalden biraz uzun dedi 46 cm cıktı. Bunun üzerine 40 haftayı geçer bebegin gelmesi kendini ona göre hazırla dedi. Bir önceki kontrolde de aynı uzunlukta çıkmıştı ama o zaman 25 aralıktan sonra her an demişti şimdi de 40 haftayı geçersin diyince kafam karıştı. Aynı durumu yasayan var mı? Ve gerçekten uzunluk doğum zamanını belirler mi ? Bilgisi olan yazarsa sevinirim 🤗
Burcumunannesi Benım de rahim dipte ymis geride ama demedi 40hqftayi bulur fqlan kilo aldırma bebehe dedi deneriz normali dedi sadece.
Nehirkaya25 Nvnnnn rahim agzi kisaligindan erken dogum yapani duydum ama bilmiyorum ki kuzum. Bu arada rahmi yuksekte olan diğer arkadas yanlis etiketledim 🙊🙈
Nvnnnn Nehirkaya25 olur kuzum öyle sorun değil evet kisaliktan erken doğumu duydum da benim yazdigima pek denk gelmedim merak ettim aynı şeyi yasayan var mı diye 🤗