Smyye0303 turkanfidann Afyon park özel hayat hastanesi Hasan Şahiner var çok iyi doktor ben onda doğum yapamıcam baska yerde yasıyorum ama her gittiğimde afyona memlekete ona muayene oldum hep tavsiye üzerine hep . Çok ilgili çok iyi bi doktor canım
turkanfidann Smyye0303 bende afyonluyum ama eşim çankırılı eşim bikac aya eğitime gidecek bende ailemin yanina onun için afyon düşünüyorum ankarada düşünmüştüm sizce hangisi mantıklı
anstzist Afyonluyum fakat Afyon’da Doğum yapmayacağım. Orda yapmış olsaydım Park hastanesinde Seda hanım var. Onda yapardm çok anlayışlı ve anne karnındaki bebek sağlığı üzerinde tez yapmış biri. Çok bilgili. Afyon’da muayene oldukça ona gidiyorum genelde
turkanfidann anstzist teşekkür ederim benimde memleketim afyon eşim çankırılı birkaç aya eğitime gidecek bende orda düşünüyorum yada ankara da mı yapmalıyım sizce
Smyye0303 turkanfidann kaç haftalıksınız eşiniz yoksa afyonda ailenizin yanında yapmanız daha iyi olur sen ve Bebek için zorlanmazsında hem
anstzist turkanfidann 1500 lira civarında diye biliyorum ama tam emin değilim. Orada Doğum yapacak birinden duymuştum
anstzist turkanfidann hımm doğrudur. Dediğim gibi emin değilim. En doğru sonuç için gidip görüşmeniz gerek.