TugceErturk Yaaa çok çok geçmiş olsun valla. Aynı şeyleri yaşamışız neredeyse. Kanama sonrası kahverengi kan gelmeye devam ediyor hatta bilmiyorum sende de oluyor mu klozete toz halinde içimden kahverengi şeyler dökülüyor silmede pıhtı pıhtı geliyor. Bazen açık renge de dönüyor kanama ama Oluk oluk gelmediği için ya da diğer kanamalara nazaran silmede daha az görüyorum o yüzden paniklemiyorum. Valla beni çok çok korkuttular açıkçası hatta o hastanede yattığımda ilaç bile yapmadılar Progestan bile vermediler bu bebeği kaybedeceksek bi an önce kaybedelim diğer türlü sağlıksız bi gebelikse ve zorla annede bebeği tutarsak anneye de bi şey olabilir diye. Hatta sen Doğum öncesi ve sonrası perinatoloji bölümünden takip edilmesi gereken bi hastasın dediler. Ben bunları tabi devlet hastanesinde yattığımda öğrendim ondan önce özelde takibim yapılıyordu fakat kimse bana ne plesanta aşağıda dedi ne yukarı çıkmaz bi daha dedi ne de bu bölüme yönlendirdi. Benim de öyle İnan ki hamileliğimde 6 kilo verdim 5,5 kilo anca alabildim herhalde bu kanamalardan kiloyu da geçtim İnan yenidoğan alışverişi bile yapamadım bu zamana kadar ne olur ne olmaz diye korkumdan acaba olacak mı olmayacak mı korkumdan. RABBİM şifa versin kucaklarımızı boş bırakmasın iNŞALLAH.