Melisyasar Ftma_izmr ya merhaba bende focadayim gebelik için özel kadın doktoru arıyorum . 🙄😶 varmı oneriniz
Ftma_izmr Melisyasar Ben özel sada Nurdan hanıma gidiyorum, ama doğum için hala emin değilim.hem foçaya yakın hemde en iyisi olsun istiyorum. siz kimse gidiyorsunuz?
Zumraylc Melisyasar ben özel sada hastanesıne gıdıyorum nurdan hanıma alıagada oturuyorum ama orda pek hastanelerı tercıh etmıyorlar
Melisyasar Zumraylc Ftma_izmr valla bulamadım canım henüz gebe değilim ama olunca hamile naparım bilmiyorum
Melisyasar Zumraylc gokhan bey cok oneriolar ole duydum ben sadayı çok onermio kimse ama bilmiyorum hamile olsam nerde yaparım doğum kime giderim özele bilmiyorum 😑
Melisyasar Ftma_izmr gebe degili m düşünüyorum canım ama olaki hamile kaldım özel doktor istiyorum herşeyiyle ilgilenecek birini. Yeni focada otiyorim ama sada en yakın başka çare yok gbi acil durum olsa direk sada gidilir galiba 🙄🙄
Zumraylc Melisyasar bende oyle herkezı begenen bırı degılım cok arastırtım bayraklı anadoluda berrın korkuta gıdıyordum ama bana cok uzak geldı acıl bırsey olursa dıye bana menemende arkadasını tavsıye ettı nurdan hanımı cok tatlı ılgılen bırı ben bır sefer daha ılk sadada özlem hanıma gıtmıstm hıc memnun kalmamıstm sımdı dogum yaklastı ınsaallah sogumam nurdan hanımdan
Ftma_izmr Melisyasar gebelik düşünüyorsan önerim 3 ay önceden folik asit kullanmaya başlamalısın, planlamak her zaman daha iyidir inş gönlünce olsun herşey, Çiğli özel kordon tıp hastanesi de duydum araştırabilirsin canm
miniknokta Ftma_izmr ben kordonda yaptırdım detaylıyı da özen hanım mıydı adı unuttum giriş katında odası. Çok ilgilendi neredeyse yarım saat sürdü 😍