Bsra4594 Kızlar bugün 39. Haftama girdim ama karnım hala çok yukarıda kim görse senin daha doğumuna çok var diyor. Karın kaç hafta önceden iner veya böyle olup doğumu yakın zamanda olan oldu mu ?
Busraa32 Bsra4594 bizde 39 haftalığız bana da Ananem inmiş diyor ama aynı inme falan yok ebe de 1 parmak açıklık var ama baskı yok dedi yani aşağıya inmemiş daha
Adablc Bsra4594 sağlıkla gelsinde hayırlısıyla.aşağıda yukarda kimsenin lafına bakma.ben ilk gebeliğimdede onun zorlugunu yaşadım.kızımda kafası aşağıdaydı 8 aya kadar yürürken hep tuvaletim geliyordu.doguma yakın hoop yukarı cıktı sezeryan oldum 8 aylık doğdu.şimdi oğlumdada aynı kafa hep aşağıda normal doguracakmısım gibi komple göbeğimde aşağıda heran doguracakmısım gibi 🤣 ama son haftalarımda (36.haftamda) yukarı çıkıyorlar 😬 ne yürüyüş yapabiliyorum ne uzun süren bi gezme etme yapabılıyorum hep çişim var 😬 27 haftalık hamileyim şuanda
Betuel11 Bsra4594 benim karnım doğuma kadar inmemişti annemde hep yanlış hesap yapmışsınız bu çocuk 9.10 gelmez diyodu 9.10 olmadı 11.10 oldu ama karnın inip inmemesiyle alakası yok sanırım. aynı şekilde nişanım gelip ardından 10 dakika sonra suyumun gelmesi gibi (ilk doğum) herkesin farklı çok takılma vaktini en iyi Rabbim biliyor 😊
Bsra4594 Denizerdem Busraa32 Satiii Anm Geçen hafta cuma gitmiştim kontrole çatı muayenesi yaptı açıklığım yoktu bebek kanala inmiş dedi ama hiç bir gelişme yok o günden beri bende hergün yürüyorum hurma yiyorum ama insanların sürekli bir fikir beyan etmesi sinirimi bozuyor çarşamba tekrar gidicem kilosu 4ü geçtiyse sezaryana alır diye korkuyorum baştan beri normal denmişti çünkü
Satiii Bende bugün 39 oldum geçen hafta inmemişti kanala bol bol yürü dedi doktor hergün bi saat yürümeye çalışıyorum merdiven inip çıkıyorum plates topunda oturup zıplıyorum yarın kontrol var tekrar inşallah inmiş der ama ben hala o dedikleri rahatlığı hissetmiyorum inmedi sanırım 😔 kiminin de doğum anında sancıyla iniyormuş o yüzden çok da kafama takmamaya çalışıyorum
Anm Bsra4594 türkiyede öyle evet, ben almanyada yaşadgm için kanala inmişmi, çatım müsaitmi diye söyliyen yok🤦🏻♀️ 2inci gebeligim bu. ilk oglum 3.950 dogmuşdu zar zor. bu oglum ama bilmiyorum nasl olcak inşAllah hepimiz için hayırlısı olur
Satiii Bsra4594 kanala indiyse ben güzel ben sizin de inemmiş sandım. İnsanlara takılmayın benm de ilk hamileliğim 6. 7. Aya kadar belli bile olmadı göbeğim ama gelişimi kilosu gayet iyiydi hatta önden gittiği bile oldu insanlara ayımı söylediğimde ay hiç göbeğin yok demeleri sinirlerimi bozuyordu sanki elimizde olan birşey. İnsanlar her zaman söyleyecek bişey bulur sen sağlıklı olduğundan eminsen kimseyi umursama 💁🏻♀️
Bsra4594 Bana da çarşamba günü suniyle başlatır gibi geliyor o güne kadar geleceğine dair umudum kalmadı benim oğlan sevdi baya yerini sanırım inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ya hormonlardan ya da yapı meselesi sanırım bu ara bu tarz konuşmaları çok kafaya takmaya başladım 😊
Baby216 Bende 38 e girdim benimde hala karnım yukarda, ne zaman iner acaba . Yarın kontrolüm var. 36 da yarım cm açılma vardı. Bu akşam sağdan doğru sancı giriyor, belim çok agrıyor. Bugün evi sildim ondan mı agrım var acaba gece doğuma gider miyim
Bsra4594 Baby216 tek taraflı sancı ve bel ağrısı bende de çok oluyor canım yatakta dönemiyorum sağımdan soluma çok kilo almadığım halde ama doğum sancısı tek taraflı olmuyormuş tüm karın kasılıyormuş öyle diyorlar
Bsra4594 Adablc çok sağol canım içim rahatladı biraz daha 😊 benimde bir kaç gün öncesine kadar öyleydi 100 metre yürüsem afedersin sanki ordan kafası çıkacak gibi hissederdim öyle bir baskı ama bir kaç gündür o olay yok hergün başka bişey tecrübe ediyorum zaten bakalım nasıl olacak sonuç dediğiniz gibi sağlıkla gelsin de gerisi mühim değil
Bsra4594 Betuel11 bir an önce oğluma kavuşmak istediğim için sanırım takıyorum kafama bunları halbuki karnım inse de inmese de günü dolunca bir şekilde kavuşacağız sağlıkla doğsun da inşallah 😍