Burcurhan 23+1 haftalık olduk 2 gündür göbek deliğimin yanında ağrı oluyor bi sertlik var sizinde başınıza geldi mi önemli bi durum mudur ?
NaimeYilmaz Burcurhan haftamz aynı sayılr benmde arılarm cok oluo sertlık dedıgın bebıstır belkı hangı pozısyonda ıldugunu bılemıoruz bı sade soda ıcıp gecmesını bekleyeblrsn muhtemelen basit bir kasılmadır ama sen karar ver yınede 👍
Selhan Burcurhan aynıyız hemen hemen bendede 2gundur ağrı değilde göbek deliğinin çok yakınına tekme atıyo acayip canım yanıyo😶sertlikte var doktora 2gun önce gittiğimde ayağı duruyodu orda normal dedi sertliğe
Mrv123 Burcurhan bende de aynı ağrı olmuştu göbek deliğimden başlıyordu yanlara doğru dağlıyordu onun ardından biraz kabızlık çekmiştim ve hemen ardından İshal dikkat et üşütmektende oluyor
Burcurhan NaimeYilmaz çok teşekkür ederim ellediğimde bi sertlik geliyor sizin ne gibi ağrılarınız oluyor
NaimeYilmaz Burcurhan içerden biri çimdiriyormus gibi oluor bazen batma oluor ıkı buklum kalıorm sırtm kaburgalarm gunde en az mutlaka bi yerm agrıor😊
Burcurhan Selhan sanırsam benim sağ bölgeme bi yerini dayıyor o ağrı yapıyor aman yeterki öyle acılar olsun bol bol tekmelesin yeter ki 😊
Selhan Burcurhan aynen canım hareket etmeyincede insan tedirgin oluyo🙈sağlıkla gelsinler insallah sağ salim😊
Didemir 17haftalık oldu benimde 2 gündür karnımın bi tarafında sertlik ve acı ağrı var oturup kalkarken canım yanıyor zorlanıyorum gaz sancısı olabilir dedi dr yarın gidicem bakalım neymiş
Didemir Burcurhan inşşallah tatlım rabbim hepimizin yardımcısı olsun ufacık şeylerde bile panikliyoruz
Minedag Kızlar ya benimde agrılarım başladı 23+3 olduk yarım saat bile ayakta kalsam hemen belim agrıyo hemde adet sancısı gibi ve malesef 20.haftadan beri beni terk etmeyen bi geçen tekrar gelen kabızlık sorunum var sizdede oluyomu 😔
Burcurhan Mrv123 benimde dünden beri bi sertlik var uzanınca geçiyor gibi ama ağrı yapıyor korkuyorum
Didemir Burcurhan günaydın canım dr geldim şimdi yoğun gazmış sorunum sertlik ise bebek biyerde toplandığı zaman yoğun gazla baya hissedilir oluyormuş göbek deliği ağrısı ve bütün batının ağrısı gaz ve bebekten kaynaklanıyormuş yani korkulacak birşey yokmuş☺
Burcurhan Didemir canın çok teşekkür ederim kafama takmaktan gece hiç uyuyamadım içimi rahatlattın 🙏🏻 Aman yeterki başka bişey olmasın