Fdle 24+5im bebeğim bugün hareket etmedi hiç yada ben hissetmedim bilmiyorum ama son 1 saattir sürekli uzanır pozisyondayım karnımı dürttüm falan ama hareket yok uyuyor mudur?
CerenAkbulut Fdle kocaman bir bardak meyve suyu alın buzlu buzlu onu bi bitirip bekleyin. Geçen hafta bana hastanede yaptılar bunu. Su içmemişim çünkü yeterince 😔
1miniginannesi Yatma sende hareket değiştir kalk yürü otur bide öyle hissetmeye çalış sıkıntı yoktur bence uyuyordur daha haftası küçük büyümeye ihtiyacı var
Fdle 1miniginannesi simdi cok minik minik hareket hissettim canım çok derinden geldi ama pozisyonundan mı kaynaklı acaba doktor kontrolünde genelde hep sırtı dönük oluyor içeriye mi tekme atıyor da hissedemiyorum acaba
Fdle CerenAkbulut zaten normalde de benim kız çok tembel gün içinde ya bir ya iki kez hissediyorum hareketini normalde de bu saatler de hissederdim hep şimdi de hissedemeyince acaba dedim uyku saati düzeni mi değişti
Fdle ceylanonur benimki zaten gece de hiç oynamıyor gündüz 1 veya 2 kez oynuyor normal mi bu durum doktorum normal diyor ama tembel mi acaba benim kız
Fdle Bin şükür üst üste güçlü bir şekilde 6 kez tekmesini yedim prensesimin 1 saattir uğraşıyorum uyandırdım sonunda sıpayı😁🙏🙏🥰🥰