NaimeYilmaz CigdemKibar uff bende bılmıorm nası yapıcam suan 🤦🏼♀️ Ayna falan tutucam herhalde eşime yaptıramam ben utanırm ağda da cok canm yanıor kasılıorm dıe oğrendıgımden berı aynısını yapıorm ama bi şekl yapcz artk
Heather CigdemKibar epilatörün traş makinası gibi olan başlığını kullanıyorum ben. Henüz karnım o kadar büyük değil ama cildim çok hassaslaştı kanıyor çok. Bu yüzden makinaylan traşşşş😁😁😁
Zuzu CigdemKibar en temizi ve uzun süre gideni ağda canım malesef.Geçtiğimiz günlerde gittim şuan çok rahatım ama yapılana kadar canım çıktı 🙈
Cigdemce Eşim jilette temizliğimi yapıyor sağolsun. Ağdaya dayanamıyorum gebeliğim riskli kasılmayı göze alamam diye yardımcı oluyor
Ferah Merveksgn traş makinesi diyelim. Küçük başlıkları var,özel bölgenizi rahatlıkla temizleyebiliyorsunuz. Kesik korkusu da olmuyor.
Ece06 Kızlar lazer olayınız yoksa en iyisi sir ağda yaptırmanız güvendiğiniz bir kuaföre .. kasılma kendinizi sıkma durumunuz oluyorsa o an Tüy dökücüler ya da diğer ürünleri kullanabilirsiniz bunun başka yolu yok gibi şu an da