glslnnb Bebeğinizin hareketlerini ilk nasıl hissettiniz? Son kontrolde doktorumuz kesin erkek demişti, 15+4 olduk biz bazı arkadaşlar Erkek olduğu için hissedebilirsin diyorlar. Bazen bir takım hareketler hissediyorum ama bagırsak hareketleri mi bebeğim mi bilemiyorum :)
Sweetblonde88 glslnnb iki bebeğim de erkek. 19 haftadan önce hissetmedim. İkinci bebekte daha erken hissederim diyordum. Belki ilkinden gec oldu diyebilirim.
Adagel glslnnb ben de nasıl ayırt ediliyor çok merak ediyorum henüz hissetmek için çok erken bana ama aşırı merak ediyorum 🤗
glslnnb Sweetblonde88 15. Haftada hisseden arkadaşım da var Kişiden kişiye göre değişiyor demek ki :) insan sabırsızlanıyor bazen de olmadık şeyleri onun hareketine benzetiyorum sanırım :)
glslnnb Adagel ben de aynı Hissediyorum :) hareketleri nasıl olacak diye merak ediyorum sağlıklı olduğunu hissetmek istiyorum aklımdan kötü düşünceleri kovmak için
glslnnb Lindam insallah ben de bir an önce hissederim ya da suan hissettiklerim de bebeğimin hareketleridir 🥰