duyguozz26 Guzel anneler mrb ben bandirmaliyim ama İstanbulda yaşıyoruz burda sadece kayınvalide var onlarada naz niyaz gecmez utanirim acıdan ölürken gıkım cıkmaz. Ailemden annemle kardesim doğuma gelcekler ama izinleri 1 hafta ve yegenim var 3.5 yasinda kardesim dönünce oda bizde kalcak annem giderken onunla dönecek zararı yok ama kıskanır illa çocuk sonuçta. Esimde dedi ki aksam git cuma bandırmaya kontrole ucret filan ogren kal orda bende dogum baslarken gelirim 3 gün kalırız az toplar döneriz annenide alip dedi bandirmada bari hastane odam dolar burda oyle bi şansım yok tek basımada psikolojik olarak bana zor olur dedim. Cuma tam 36+5 olucaz nasıl önerileriniz bilgi aktarımınız, lütfen akıl verin bana ya. İyimi yaparım kötü mü bilemedim
Beril22 Ben sorduğumda 2750 normal,3000tl sezeryan demişlerdi. H ayırlısı olsun hakkınızda inşallah sağsalim bebeğinize kavuşun 😊
Beril22 PaRsMoMm hayırlısı olsun hakkınızda, hayal bey gerçekten cok iyi bir doktor. Sağlıcakla kavuşun inşallah sizde yavrunuza😊