07052019 Meren429 bana da kesinlikle ev yapımı yok, kapalı paket pastörize olacak dedi. Süt peynir yoğurt hepsi. Evde yapılanlar bakteri yuvası dedi.
Mucizebebegim3 Meren429 Burdkai hamilelerin cogu hazir yiyordur eminimki canim.Ben mesela calisiyorm eel yapimi yapamam ugradacak vaktm yok.. Hazir tuketiyorm hic oyle birseyde demedi ..Sana neden dediki bir rahatszlgn mi var .
Kayraruzgar Meren429 bende özellikle pastorize ürünler tüketmek gerekiyor diye biliyorum hamilelikte süt peynir yoğurt
Kayraruzgar Meren429 bence siz internette bi araştırın pastorize edilmemiş ürünler zararlı hamilelikte
lilosbebek Meren429 Bende ev yapımı tüketmiyorum doktorum iyi markalı ürünleri kullan dedi illa ev yapımı olucak diye birşey yok
BeybininAnasi Her doktor farklı bir şey söylüyor bu konuda. Kimisi süt ürünlerini hep hazır kullandırıyor, kimisi evde mayala diyor, kimisi de ikisine de sıcak bakıyor. Olan bize oluyor. Ben hazır da yiyorum, ev yapımı da yiyorum. Hazır zararlı elbet ama ev yapımında da sütün alındığı yer ve iyi kaynatma konusunda çok dikkatli olunmalı.