Ecelina Kizlar yarin spinal sezeryanla kızımı kucağıma alacağım. Duygularim cok karışık. Hem kavusmak istiyorum. Hemde ayni bedenden ayrılacağız diye bi buyruğum nedense. Dualarınızı bekliyorum.
BayramzlemFirat Ecelina inşaAllah sağ salim kucağına alırsın bebişini canım. Rabbim kolay doğum nasib etsin inşaAllah🙏🙏🙏
Gry Ecelina Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah . Sezeryan doğum sizin tercihiniz mi bi de kaç haftalık bebeğiniz? 😊
Oznur Ecelina Hiç sorma canım ya bende yarın spinal sezeryan ile prensime kovuşucam allah nasip ederse hem korku hem heyecan var 👶
Esrahiramirac Oznur allah kolaylık versin canım duygular karışıyor bende haftaya Doğuma giriyorum şimdiden çarpıntı başladı rabbim kolay ve sağlıkla bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin inşallah
Esrahiramirac DiLanTunErcan inşallah canım olabildiğince erken saate alacağım panik atak tutuyor beni şimdiden başladı ev üstüme çökecek halbuki ilk değil ama elimde olmuyor 😖
DiLanTunErcan Esrahiramirac valla canım daha önümde kaç gün var aklıma geldikçe korku basıyor beni benim ilk bide çok tecrübesiz bilgisizim 😆
Ecelina Oznur evet o var bide uyusak bari zaman gecsin. Saat kacta gidiceksin hastaneye kacta alicaklar bebegini.
Esrahiramirac DiLanTunErcan 😖😖vuuuu annelik çok güzel duygu herşeyi tadıyorsun tüm duyguları rabbim acılarını göstermesin ama kafada deli sorular 🤣🤣