Betullmim Hiç üzülme arkadasım haftası ilerde sağlık sıkıntı olmaz diye düşünüyorum inşallah . Kilosu hiç önemli değil ciğerleri gelişmiştir . Benim kardeşim de 2 kilo doğdu ertesi ay 4 kiloydu. Hayırlı uğurlu olsun
Arzuu35 Betullmim cok sagolun icimi ferahlattiniz zayif olan daha cabuk buyurmus boyle teselli ediyorum kendimi
MucizeAnnesi3545 Arzuu35 canım sıkma canını ki bebeğinde etkilenmesin. Ne güzel bak kavuscan ogluna onu düşün. Güzel düşün güzel olsun 🙏
MucizeAnnesi3545 Arzuu35 bende yarın doğum için tarih alıcam inşallah bu haftaiçi bende kavusucam bebeğime 🤗 bizede dua et lütfen
Suziiaannee Arzuu35 karar verdin mi canım Allah yardımcın olsun saat kaçta gireceksin bana da haber et canım yüreğimizi ferahlat 🤲🏼 İnşallah küvez yüzü görmeden eve birlikte gelirsiniz 🤲🏼😍
Arzuu35 Suziiaannee amin canim amin insallah yazicam bende dogum hikayemi sagsalim alip geliriz insallah darisi sana 😊
Arzuu35 Suziiaannee cok şükür yaptim sabah suyum geldi doguma gitmeden baska hastaneye gttim normal olcakti ama acilmam olmadi sezeryanla kavustuk cok sukur
Suziiaannee Arzuu35 yaaa olsun canım sağlıklı olun da gerisi önemli değil 😊 iyi misin evladın nasıl korkuttukları şeyler çıktı mı canım inşallah ikiniz de iyisinizdir
Arzuu35 Suziiaannee sadece biraz ufak bebis zamanla sutle toparlar insallah baska da bi sorunu yook cok sukur😊
Pofidik Arzuu35 olsun kaç gram doğup yaşayanlar var küçük cocuk çabuk toparlar derler bence hiç kafana takma yastıkla tutarsın ☺️
Suziiaannee Arzuu35 çok şükür canım haftan tam olarak neydi ? Ciğer geliştirici vuruldun muydu ? Son ultrason ölçümü kaçtı kilosu canım Canı içinde olsun büyür annesi korkma 😍❤️