MinikAdamimmm Nasıl geçiyor kızlar son gunler. Sanci vs hissediyomusunuz , bebislerin kilosu nasıl ; acilmalar var mi ; ben 3 gun once gittim . Acilma daha olmamis ama erken haftaya bakariz filan dedi . ilk hamileligim sizlere de danışmak istedim 😍
Zeynep1310 38+2deyim bende son kontrolumde sancım cıktı 2 gundur de aralıksız adet agrısı gibi agrılarım var bugunde makat ve vajinaya baskı hissi arttı. Geldim gelicem diyo galiba miniğim
MinikAdamimmm Zeynep1310 evet bıçak saplanır gibi bende de oluyor vajinada . Baskıdan oluyor sanırım . Bir haftadır yaşıyorum .
Elif_murat 38+3 olduk. Dün gecem zehir oldu. Dün biraz kendimi yordum galiba. Çatı ağrısı değil resmen sancısı. Huzursuz bacak sendromu öldürdü. Mide bulantısı 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Afedersiniz günde 3-4 kere büyük abdeste gidiyorum. Son iki haftadır nst lerde sancılar çıkıyor, hafif kasıklarımda vajina bölgesinde baskı var ama gelen giden yookk. Gelsin artık çok yoruldum 😑😑😑
MinikAdamimmm Elif_murat Allah yardımcımiz olsun canim. Bende gün sayiyorum kavuşmak için . Adet sancıları gibi sanci vuruyor arasira . Tuvaletten zaten cikamiyorum . Hayirlisi bakalim .
Burcumunannesi 38+0 haftaligim 37haftayken gittim. 1cm açıklık ve yumuşama olmuş. Nst de de cokk hafif ağrı cikti. Yarın tekrar gidicem neyim var neyim yok bilemiyorum. Bu aralar hafif kaşık ağrısı oluyor. Bu sabahta midem bulandı. Bu başkada yok. Rahme de ara da bir baskı geliyor galiba.
MinikAdamimmm Burcumunannesi evet yumuşamayı bana söylemişti . Ama açıklık yok demişti . Hayirlisi bakalim . Nst de ufak sancılar cıktı . Ne zaman dogurcam çok merak ediyorum ☺
Kbrbtr14 Benimde 38+5 cumartesi günü kontrolde rahim yumuşaması olduğunu ancak açıklık olmadığını söylemişti doktorum. Bebek aşağıda ancak tam kanala girmemiş 2-3 gündür çok şiddetli kasık ağrısı çekiyorum regl olmam gerekşyormuş ama sökemiyormuşum gibi ve baya akıntım mevcut. İlk cocuk olması ne zor bunlar gerçek şeyler mi yoksa doğumla hiç alakası yok mu anlayamıyoruz 😂