burcumburcum Tugce0902 ben temizlik yapiyorum birazcik belim agirdi sanci falan yok 😣 olsun artik istiyorum aslinda sevindim belim agirinca ama dinlenince gecti
Ferah burcumburcum tüp bebek bizimki,eğer tehlikeli olacak seviyede azaldıysa her an sezeryana alabilirmiş.
Downtowngirl Bende 38-0 deyim, 😍😍 ama kaç gündür karnımın üstünde top gibi oluyor bebek var mı benim gibi 😭 ayağa kalkınca özellikle çok gergin oluyor patlıcak gibi, aşağı inmeye niyeti yok hiç 🙈
burcumburcum Downtowngirl evet canim benimde oyle oluyo kasilmalarmis dr. soyledigimde bu iyi bisey dedi 😊
burcumburcum Tugce0902 ama artik uyunmuyor haraket edilmiyor midem mahfediyor gelsin de seveyim kizimi korkmasina cok korkuyom ama nasil olsa mecburen dovacak saglikli gelsinler insallah
Tugce0902 burcumburcum yattigim yerden kalkmak neredeyse 5 dk da gerceklesiyor . Birde ben cocugun hareketlerini hep mideme yakin hissediyorum sizlerde de boyle bir durum var mi ?
Downtowngirl burcumburcum yaa gerçektenmi? İnan çok sevindim bunca zamandır sorun yaşamamıştım ama bu durum bezdirdi beni, çok sinir ediyor öyle toplanması karnım patlıcak gibi oluyordu ama doğum içinse ne güzel daha sık olsun hemen gelsin artık yeter 🙈🙈
Oge 🙋🏻♀️🙋🏻♀️ 38+1 herkes doğurmadın mı dio hiç bir belirtim yok sıpam içerde tepiniyor ne ağrı ne sancı ne nişan ailem manda yedin diye dalga geçio telefonları doğurmadım diye açıyorum artık gelesi yok heralde bu gün halı bile silkeledim balkona su taşıdım kovayla koltkları çektm süpürdm ittim yok anam yok bi ara küveti doldrym sıck syn içine grp yataym dedm ama korktm 🤰🏽🤰🏽🤰🏽 Napalm azck daha beklicz ctesi kntrlm vr
burcumburcum Downtowngirl yani ben dr. uma bi yerde toplaniyo yirtilacak saniyorum dedim bu guzel bisey kasilmalar bebek kendini doguma hazirliyor dedi insallah oyledir ama sancim falan hic yok nts yede girdim yok 😀
Downtowngirl burcumburcum ayy ben nst de hiç girmedim, yarın kontrol var bakalım, böyle ha geldi ha gelecek ne stresli bir şeymiş, sağ salim kucağımıza alalım inşallah 😍
burcumburcum Downtowngirl aminnnn canim insallah dr soyle belki unutmustur hocam nst gircekmiyim diye ben kendim soyledim aaa evet bi bakalim dedi 😁