Nzlkca turkanfidann ben dalan roxy aldım. Yumuşatıcıya gerek yok diye yumuşatıcı almadım. Kıyafetler bana çok sert geldi. Ve iki durulama yapmadan durulanmıyor sanki. Keşke sıvı deterjan alsaydım dedirtti.
Gizoo turkanfidann green clean markanın sıvı deterjan ve yumuşatıcısını aldım yumuşatıcıya gerek kalmadı. Bir de duru granül aldım onu kullandığım zaman iki kez durulama yaptım. Granül matik lekeleri çıkarıyor normal çamaşırlarda test ettim.
turkanfidann Nzlkca granül olanlar öyle oluyormuş biçok kişiden duymuştum instagramda muhendisinoglu diye bi sayfa var orda bitkisel olanları paylaşıyor ama lekeleri de cikirir mı bilemiyorum
Tugceee123 Nzlkca bende toz alacaktım sonra baby plus indirim yapınca sıvı aldım çokta memnunum yumuşacık yaptı sıvı olmasına rağmen 2 durulama yaptım kokusu çok olmasın diye iyice gitsin deterjan tertemiz oldu hepsi 🥰
Asyfrathan27 Nzlkca bende ondan aldım kullanıyorum ama bi sıkıntı yaşamadım hassas yıkama da yıkadım yalnız
Tugceee123 turkanfidann heh evet yanlış yazmışım daha doğrusu yanlış hatırladım leke yoktu çamaşırımda daha ilk yıkayısıım ama yumuşacık yaptı bu arada yumuşatıcı önermiyorlar haberiniz Olsn fazla kimyasal bırakıyormuş çamaşırda
Gizoo turkanfidann leke çıkarıcısı var ayrıyetten ama deterjan ve leke çıkarıcı işe yarıyor mu henüz bilmiyorum
Sbl_U Benim oğlum 4 Yaşında alerjen Bi bebek ti halada öyle oyüzden dalinin sıvı deterjanı iyi geldi onu kullanıyorum şuan hamileyim onada dalin sıvı deterjan ve bayymee nin sıvı deterjanını kullanmcam onada iyi gelir inşallah
Cancan60 Ben dalan granül aldım fakat daha kullanmadım. Mühendisinoğlu sayfasında öneriliyordu. İnşallah memnun kalırım