Oznur_yildiz Merhaba hanımlar 11 haftalık hamileyim doktorum decavit verdi kullanmam için fakat kapsül büyük olduğu içmekte zorlandım bölerek denedim ama her içtiğim de kusma durumu oldu doktoruma danışarak bıraktım yeterli besleniyorsan gerek yok dedi bir dahaki aya uygun bir takviye ye geceriz dedi.Bu gibi durumla karşılaşan oldu mu çevrem de bazı kişiler doktor yanlış söylemiş kullanmadan olmaz vs diyip moralimi çok bozdular 😔 Elimden geldiğince yeme düzenime dikkat ediyorum doktorum bir çok tahlil yaptı kalsiyum protein gibi değerlerim iyi çıktı sizce daha ne gibi doğal takviyeler yapabilirim
ZZeynep3 Oznur_yildiz ben de ilk gebeliğimde decaviti büyük olduğu için içememiştim, kan ilacı keçiboynuzu pekmezi imom balık hapı kullanmıştım sıkıntı olmamıştı değerlerimde. Herkeste aynı olmaz tabi ki. Deneyin yine de içmeyi
Syma95 Oznur_yildiz bende 12. Haftada basladim decavitehicbir sorunla karsilasmadim sukur. Demekki herkeste farkli etki yapiyor
Fdm 11 12. Haftalarda mide bulantısı olduğu için de ilacı içememiş olabilirsiniz. Gelecek ay bir daha denersiniz ben de 16da başladım