Esradgc Bende hamileliğimin başından beri bu uygulamayı kullandım gece 12 olmasınk beklerdim bebeğimin gelişimi ile ilgili yorumları okumak için ve burada yazarlardı doğum yaptım şimdi çocugum yanımda uyuyor v.s diye hep derdim ben görebilecek miyim bu günleri bende diyebilecek miyim doğurdum diye... evet doğurdum ve kızım 2 aylık oldu tarifsiz bir duygu burada zaman geçmiyor diyen arkadaşlara bi tavsiyem bu anın tadını çıkarın özlüyorsunuz emin olun. Ve ben son zamanlarımda hep derdim doğursam da kurtulsam artık bi daha asla hamile kalmak istemem diye ama öyle değilmiş öyle özledim ki hamileliği bile özlüyor insan... tekrar hamile kalmayı çok isterim 🌸 ama kızım daha küçük demem o ki yaşayın keyifle yaşayın özellikle sezeryan ile doğum yapacaklar hiç korkmasın ben sezeryanla doğum yaptım gözümü kapatıp açmam bir oldu ki meleğim kollarımda 🌸 buradan da kopamıyorum. Birde bol bol resim çekin ben doğuma girerken güle oynaya giydim pozlarla girdim pozitif olun sadece bebeğinizi düşünün tüm korku gidiyor bakın şimdi de ben yazı yazarken kızım uyuyor karşımda sizde bu günleri rabbimin izniyle göreceksiniz. Birde çocugum için beyninde kist var down sendromlu demişlerdi aldırmam gerektiğini bile dediler kımseyı dınlemedım kızım maşallah zehir gibi. Rabbim herkese saglıklı evlat nasip etsin.