Nutella caniminbebisi ben de aynen böyle düşünüyordum ama zaman bir şekilde geçecek hem de ilk dört ayım çok zor geçti bulantıdan hastanelerde yattım. Sabır isteyen bir süreç 38+2 oldum son zamanlar daha zor geçiyor ☺️
caniminbebisi Nutella şimdiye kadar hiç bulantım olmadı ya mutlu mu olsam korksam mı bilmiyorum bulantı sağlıklı gebeliğin belirtisiymiş sonuçta
Nutella caniminbebisi bence gerçekten mutlu olun. Çok ama çok kötü bir şey hayatınız kabusa dönüyor. Bulantısı olmayan ancak çok sağlıklı gebelik geçirenler var inşallah onlardan olursunuz ☺️
Sennurkocin caniminbebisi bende öyle diyordum ama zaman o kadar hızlı gecmis ki 41 olmuşuz bile banada son günler geçmiyormus gibi geliyor 😌
Busraoz caniminbebisi Ben de böyleydim ama 18. Haftadan itibaren o zamana kadar hiç hamileliğimin farkında değildim idrak edememiştim. Şimdi 37 haftalık oldum ne ara geçti anlamadım🤷🏻♀️
Eceveannesi caniminbebisi ahh ahh bnde öyle diorum ama smdi 22 haftaligim ve su gibi gecio bu ikinci hamileligim ve korkularım başladı azcik😄