cevrik Selamlar arkadaşlar son günlerimdeyim bu hafta geceleri gazdan dolayı sertleşme oluyodu gece lavaboya kalktığımda geçiyodu yumuşuyodu. Şimdi kalktım yine sertlik toplanma var bişeyler yiyip içtim gaz da yok ama çok yumuşamadı bebek. normal midir hastaneye gitmek gerekir mi Yaşayan varsa yazsın lütfen
Betzm cevrik gazdan değildir bence canım bendede gaz oluyo hemen geçmiyo ama kasılma olduğunda nst de sancım çıkmıştı cuma günü sancı da veriyo mu kasılınca
mf_ozturk cevrik canım o sertlik bende bi kac haftadır var. Bende 39 haftalığım. Doktorum normal dedi
Esmylmz cevrik Kasılmalar ağrılı olursa nst de çıkar. Ağrısız olan yalancı kasılma. Bebeğin hareketlerini saymaya çalış. Artık son günlerde kasılma daha fazla olur. Bebekde büyüdüğü için yeri kalmıyo pek.
cevrik Betzm hiç gitmedim nst ye hep doktor kontrolüne girdim. Arada hareket ediyor bebek ama sertlik uzun sürünce korktum
Betzm cevrik 35den sonra her kontrolde bakmaları gerek diye biliyodum nst ye ama🤔 Sertlik olur o normal ama agrıda girerse sancı çıkıyo canım benim 100leri bulmuştu
cevrik mf_ozturk tehlikeli filan yazan olmuş öyleyse gitmiyim arada hareket ediyor da biraz sertlik var
cevrik Betzm ultrasonda kalp atışı kordonu bebeğin duruşu vs herşey yolundaydı en son 37. hafta gittim heralde ondan doktor gerek duymadı nst ye. Sertlik var ama pek bi ağrım yok sadece bebek için korktum :/
ZeynepCan Bende 39.haftadayım 2 haftaya yakındır her gün bazı saatlerde toplanıp kasılıyor sonra gevşiyor.öncü sancılar sanırım.dk tutuyorum bazen çok düzenli oluyor bazen düzensiz.sen de takip et cnm 2-3 saat devam ederse git bence.
Betzm cevrik korkmana gerek yok canım zamanın dolmuş zaten çünkü sığmıyor bebek napsin bende her saat oluyor o
cevrik Betzm bende hiç olmuyodu sadece gaz olunca sertleşiyodu o da geçiyodu. Tabi günü doldurduk artık sıkışıyodur yerinde
cevrik Esmylmz bebek arada hareket ediyo. Sertlik var diye korktum böyle olmuyodu uzun süre Dediğin gibi son günlerdeyim diye olabilir