Marayy Kızlar Karataş Hastanesine gidiyorum doktorum arzu doktor ben hormon testini devlette yaptırıp götürmeyi düşünüyorum ama çok birsey değil se orda yaptırayım malum tedavi aşamasında çok maddi manevi anlamda yıpranıyoruz bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
_hkubra Marayy bende Karataş hastanesine gidiyorum. Testlerimi sağlık ocağında yaptırıp götürmüştüm sorun olmadı
Tamam Marayy bazı testlere fark alınmıyor .Doktor istem yaptıktan sonra ücret bilgisi isteyip,karar verin
Marayy _hkubra sorun olmuyor evet ama ben sabah erken ilk devlete gidip kan verip oraya gitmek biraz gözüme zor geliyor o yüzden bilen varsa direk oraya gideyim dedim
Basaaak @Marayy#6 anladım tez vakitte hamile kalırsın insallh . Bende arzu hanıma gidiyorum 22 haftalık gebeyim ilk bebegmi kaybttm 22. Haftadan bundada riskm var yatyrm allah hersyn hayırlsını istemeliyz
Kuran Marayy canım hala bu programdamısın gittiğin Karataş hastanesinde tedavi oldun mu memnun kaldınmı dr tercihiniz kim oldu
Mom433 Kuran o arkadaş doğum yaptı snrm daha katılmıyor eskiden çok aktifti sonunda hamile kaldı doğum yaptı