Rneslihan kendi ailemden ve eşimin ailesinden uzakta yaşıyorum. Anneme doğumda yanımda olması İçin 38+0 haftaya denk gelen 13 kasım akşamına bilet aldım. Çoğu kişi çok geçe bilet almışsın o zaman a kadar doğum olur . Bileti öne al diyor.13 kasımdan önce doğum olursa tek başına idare etmen mümkün değil diyorlar ? Bu arada sezeryan olacağım . Doktorum da 18 kasım tarihini verdi doğum İçin ..düşüncelerinizi fikrinizi yazarsanız sevinirim
Real Rneslihan 38+0 ise bence normal 38-7 de doğum yaptım zaten sezeryan diyorsunuz gün vermiş anı bişey olma ihtimali varmı?
defne55 Rneslihan sezeryan günü almışsın zaten canım doktorun ona göre tarih vermiştir aksi bi durum olacağını sanmıyorum erken doğum riskin sancin vs biseyin yoksa eğer tam sezeryan günün de olur doğumun
Rozawxz Rneslihan benim erken doğum riskim vardı aylarca yattım ilaçlar kullandım 2 haftadır birtakım ilaçları 38 oldum hala gelmedi bir belirti de yok bence iyi almışsın
Rneslihan Real dün kontrole gittim erken doğum riskim yok şimdilik . Olur da erken nişan gelirse doğum erken başlarsa diye tedirginliğim
Real Rneslihan sezeryan günü verilen arkadaşlarımda anı bişey hiç olmadı .ins sizinde olmaz biraz daha bekleyin mesela bı hafta içinize sinmezse gününü değiştirirsiniz