Zeynepbilen Arkadaşlar merhaba 36+1 günlük hamileyim erken doğum riskim falanda yok çok kötü diş ağrısı çekiyorum 2 gündür paroldan başka bisey kullanmadım ve oda hafifletmiyor malesef artık dayanamiyorum bir dişçiye gidicem sizin basiniza hiç geldimi hamileyken dış çektirmek nasıl oluyor ne uygulanıyor merak ettim. Iyi günler hepinize
Ada0408 Geçmiş olsun canım ben de 32. Haftamda yaşadım dişim iltihaplanmıştı 😞 ağrısını tahmin edersin parol kesmiyo dişçim hamilelerin kullandığı bi antibiyotik verdi tabi kadın doğumcumada sorup öyle kullandım sonra içine adrenalin koymadan uyuşturdu dişimi kanal tedavisi yapıldı geçiçi dolgu yapıldı röntgen çekilemediğim için doğumdan sonrada röntgenle kontrol edip kalıcı dolgusunu yapıcak 🌸 ama hamilelikte diş çekilmiyor diye biliyorum hele son haftalarda 🥺 belki çürüğünü temizleyip bi dolgu yapabilirler 🌸🌸
Zeynepbilen Ada0408 ağrısını dindirse çekim için doğumuda beklerim gerçekten berbat bişey bu ağrı. Cevabınız için teşekkür ederim sizede geçmiş olsun
Ap300817 Bende 2 günden beri duramıyorum dün dış hastanesinin aciline gittim 22 haftalık hamileyim dolgu yapılamaz dedi ilaç yazdı antibiyotik onu alacam bugün
Ap300817 Zeynepbilen valla ben 2 gündür gözümu kırpmadim bugün ilacı içtim hafif rahatlamak geldi uyudum