Elifusa Kızlar biraz önce tuvalete gittim kocaman bir mukus düştü rahmimden kahverengi renkte 26 haftalığım henüz. İnternette nişan gelmesi yazıyor öyle mi ? Nasıl birşey nişan böyle birşey mi acile gitmelimiyim haftasonu olduğu için doktorum da yok
Aynur63 Elifusa cnm genelde mukus öyle oluyor evet ama senin daha haftan baya azmış hiç bekleme bence direkt acile git Allah korusun erken dogum olabilir
Kayabusra35 Elifusa özel hastaneye gidiyosanız kendi doktorunuzu arayın yoksa devlet kadın dogumlarda nöbetçi doktor var beklemeden gidin çünkü haftanız baya erken
nilly Elifusa yok bu tam olarak nişan gelmesi. Sakın ol kuzum. Nişan geldikten sonra 3 gün içinde başlayabilir doğum. Hemen acile git.
Elifusa @Aynur63#Ayyy çok korkuyorum. Daha çok minik :( Yurtdışında yaşıyorum şuan gece ve doktoruma ulaşamadım acile gidicez artık. Kasılma başlayacak mi su gelecek mi sürekli küçük tuvaletime çıkıyorum hiç birşey anlamadım Aynur63
Elifusa Ayyy çok korkuyorum. Daha çok minik :( Yurtdışında yaşıyorum şuan gece ve doktoruma ulaşamadım acile gidicez artık. Kasılma başlayacak mi su gelecek mi sürekli küçük tuvaletime çıkıyorum hiç birşey anlamadım
Aynur63 Elifusa cnm sakin ol panikleme haftan az ama bu haftalarda dogup yaşayan çok bebiş var Allahın izniyle. Sürekli idrara çıkıom dion bebiş demekki aşagıda ve baskı yapıyor onla alakalı korkma zaten dogum başlasa bile durdurabilirler belki
BrcTpl Nişanın kahverengi degil de pembe kirmizi gibi olmasi gerekmiyo mu kahverengi akintiyi iliski falan yasadiysaniz gelmis olabilir diye biliyorum ben ama yinede siz acile gidin
Elifusa Kumsalinannesii iyiyim teşekkür ederim yarın doktoruma görüneceğim şuan panik yapmadan beklemem gerektiği söylendi ofisten acile gitmedik o yüzden. Doktora ulaşamadık ama en azından panik yapmıyorum inşallah doktor nişanın gelmiş falan demez.
Kumsalinannesii Elifusa ya nişansa neden bekletiyor en azından kontrole gitseydin bisey varsa önlem alınırdı. Daha çok ufak ısı şansa bırakmamak lazım 🙁
Elifusa Kumsalinannesii acile gidemiyorum sürekli geçen gün başka problemden dolayı doktor göndermişti. sigortamızı iptal edebilirler öyle olursa bidaha hiç gidemem burda çok değişik bi sistem var :( o yüzden ofistekileri dinledim çok çaresizim yarını bekliyorum :(
Kumsalinannesii Elifusa ins iyidir canim. Yurt dışında sistem çok saçma üzülme dinlen bol bol açılman olmasın en azından ins güzel haber verirsin 😉
Elifusa Kumsalinannesii baktım bi kaç parça daha geldi dayanamadık gittik çok nadir görülen bişeymiş rahim ağzında birikme olmuştur dedi açılma varmı diye kontrol etti normal korkmayın dedi kanama olmadığı sürece normalmiş. Çok şükür çok rahatladım ama umarım sigortamızı iptal etmezler :( o zaman nasıl öderiz bilmiyorum. Bir acile gitmek 100 bin TL burda. ☹️
Kumsalinannesii Elifusa gözünüz aydın canim öncelikle sağlıklı gelsin bebeğiniz. İns iptal olmaz sigortasız hayat çok zor 🙏