merveker Shdaa Canım merhaba ben Koray beye gidiyorum. Çok ilgili, ben memnunum. Her zaman dinler, şikayetlerimi sorar, aramalarıma ve mesajlarıma hep cevap verir, muayeneler de öyle 5 dk falan sürmez herşeyi konuşuruz. Şuana kadar bi sıkıntı yaşamadık.
Kubraaas @Shdaa ben Taner beye gidiyorum. Yani sorunca cevaplıyor bilgi de veriyor ama çok ilgili değil gibi. Hiç kilomu sormadı tansiyonumu ölçtürmedi mesela. Muayene de kısa sürüyor ama benim bir sorunum yok zaten bebeğe bakıyor bana şu bu var mı diyor çıkıyorum. Sorun yok diye devam ediyorum belki ben de çok sormuyorum diye ilgili değildir sakin bir doktor benim ihtiyacım olan o ama uzun muayene ilgi falan istiyorsanız tavsiye etmem.
Shdaa Kubraaas cnm yazın için teşekkür ederim evet ben bunlara önem veriyorum sagol ona göre bir tercih yapacağım
aslifeyza Ben de Koray beye gidiyorum memnunum şimdiye kadar bi sıkıntı olmadı normal Doğumu destekliyor ancak benim için annenin mutluluğu önemli sezaryen olmak isterseniz onu da yaparım dedi ben 40 haftayı bitirdim normal Doğum istediğim için bir hafta daha bekleyeceğiz gelmezse artık mecburen sezaryen olacağım
Shdaa Aslicrn aslifeyza yazılarınız için çok teşekkür ederim benim sorunlu bir gebeliğim vardı Allah a şükür biraz daha iyiyim yani bebeğin eşi aşağıdaydı benim çok iğne ilaç üniversitede felan yattım o yüzden şimdi ilgili bir doktor arıyorum hastaneyi önerdiler bana sadece doktor seçimim zor oluyordu onuda az çok karar vermek üzereyim aslında Ali Fuat bey iyisıkıntılı gebeliklerde ama ben Antalya’nın ilçesinden gelip sıra bekleyemem yardımlarınız için de çok sağolun
Aslicrn Shdaa canım koray bey benim doktorum çok iyi bi insan ve doktor yanında çok rahat olabiliyosn abi gibi yaklaşır hep insanlara çok samimi. Ama ilk muayenede de söylüyo kendi bemçok muayene etmem ilaç yazmam test yapmam gebelik doğal bi süreçtir diye 😂 yani bunu bilerek gitmelisin bebeğe ultrosonda çok bakmaz ama senle uzun uzun sohnet eder soru sorar açıklayıcı anlatır herşeyi yani anneyle daha çok ilgileniyo diyebilirim normal doğum destekleyen bi doktor ben çok memnunum yavsiye ederim. Bu arada bi arkadaş acili yok demiş ama acili mvcut kendimde gttim bi kz murat bey nöbetçiydi. Yeni doğan yoğun bakımıda var hatta başka hastaneden bebekler bile geliyo o hastaneye baya kapsamlı bi hastane diyebilirim yanlış bilgi verilmiş söylemek istedim sorun olursa cevaplarm
Ssba26 Aslicrn merhaba Koray Bey size şeker yüklemesi testi yaptırdı mi acaba? Bana gerek olmadığını söyledi ama arasttirdigim kadarıyla yapılması gereken bir testmis.
Sslnry77 Shdaa bende Koray beye gidiyorum herseyi anlatıyor daha çok sohbet havasında kısa sürmüyor muayene. Ama bende kararsız kaldım değiştirsem mi devam mı etsem. Medstar da müjde şekeroğlunu öneriyorlar normal Doğum için o yüzden kararsız kaldım . Koray bey hakkında bilgim yok daha Doğumdan falan hiç bahsetmedik.
Shdaa Sslnry77 cnm sen kaç haftalıksın ayrıca yazın için tskler Koray bey Doğum konusunda iyi demişler ama bilemedim
eees Sslnry77 medstar Nilsem hanımı onermislerdi bana da ben de çok kararsızım😔.mujde hanim için cok iyi yorumlar almadım ama siz bilirsiniz araştırın tabiki de
Sslnry77 Shdaa 11 haftalık ilk haftalardan beri ona gidiyorum. Doktor iyi ama normal Doğum kısmında kararsız olduğum için değiştirsem mi diye düşünüyorum daha başlardayım değiştireceksem bu haftalarda daha iyi diye düşündüm 😀
Shdaa Sslnry77 ama sezeryan istersen yapar bence illa sezeryan istiyorsan Anadolu meydan da Mustafa dinç var soruyor sezeryan ise ısrar etmiyor hemen sezeryan yapıyor bilgin olsun ama fiyat 3000 tl doktorda iyi muayene parası 100 tl
Shdaa Sslnry77 daha başlar oldugu için Doğumu konuşmamıştır sonuçta en son noktada bile normal dogum diye bekleyin SeZeryana alınanlar var ondandır cnm
Sslnry77 eees ne duydunuz mesela müjde hanım için? bende tanımıyorum sadece Öneri üzerine ve insatgramda gördüğüm kadarıyla biliyorum. Genelde epiduralli yada epiduralsiz normal Doğum yaptırıyormuş . Nilsem hanımı da aynı şekilde duyuyorum ay bilemedim ki🤷🏻♀️
Shdaa Sslnry77 bayan doktor denemiş biri olaraktan erkek doktor seçmenizi tavsiye ederim Ünal yirmibeş varmış bilginiz olsun