ceylanonur cnm benim kızıda tutuyor ve günde 2 defa oluyor 🤷🏻‍♀️ 35+2 deyim bende sanırım bebekler büyüyor mideleri genişliyor diye tahmin ediyorum 🙄🤔😄 yani bu benim fikrim🥰❤️
    ceylanonur B

ceylanonur Bende 36+4 teyim canım nerdeyse her gün hıçkırıkları bende hissediyorum😊 Doktorum normal olduğunu söyledi. Araştırmalarıma göre de anne karnında hıçkırık tutan bebeğin doğunca memeyi kabul etme ve emme refleksi fazla olurmuş😁 İnşallah öyle olur bakalım deneyimleyip görücez😍
      ceylanonur Bende hiç kıyamıyorum öyle olunca ya direkt su içiyorum belki faydası olur diye😁
        Ozlemsel84 bunu duyduğuma sevindim işte kontrolümüz perşembe günüydü bekleyemedim o gün e kdr
        Bende günde üç dört defa tuttuğunu hissediyorum uzunca da sürüyor çok zevkli hoşuma gidiyor
          ceylanonur evet ellerini mi parmaklarını mı oynatıyor o dA gıdıklıyor dediğin gibi kaşınma hissi veriyor
          içim nasıl rahat etti anlatamam ☺️☺️☺️
          Hickirik nasil bir his nasil anliyorsunuz kizlar ?? Bende 30.haftadayim.cok hissediyorum ama anlayamiyorum hickirigin normal tekmeden hareketten farki ne oluyor