35 ci haftamdayım ve sürekli hıçkırık tutuyor bebeğimi deneyim yaşamış hamişler varmı aranızda
hıçkırık
ceylanonur cnm benim kızıda tutuyor ve günde 2 defa oluyor 🤷🏻♀️ 35+2 deyim bende sanırım bebekler büyüyor mideleri genişliyor diye tahmin ediyorum 🙄🤔😄 yani bu benim fikrim🥰❤️
ceylanonur B
ceylanonur Bende 36+4 teyim canım nerdeyse her gün hıçkırıkları bende hissediyorum😊 Doktorum normal olduğunu söyledi. Araştırmalarıma göre de anne karnında hıçkırık tutan bebeğin doğunca memeyi kabul etme ve emme refleksi fazla olurmuş😁 İnşallah öyle olur bakalım deneyimleyip görücez😍
ceylanonur Bende 36+4 teyim canım nerdeyse her gün hıçkırıkları bende hissediyorum😊 Doktorum normal olduğunu söyledi. Araştırmalarıma göre de anne karnında hıçkırık tutan bebeğin doğunca memeyi kabul etme ve emme refleksi fazla olurmuş😁 İnşallah öyle olur bakalım deneyimleyip görücez😍
DnzNhr günde 3 defa tutuyo kuzuyu 20 dk sürüyo bide kıyamam hiç :(
CerenSs ay inşallah öle olur uykunun ortasında uyandırdığını biliyorum 😂
ceylanonur Bende hiç kıyamıyorum öyle olunca ya direkt su içiyorum belki faydası olur diye😁
CerenSs bende içiyorum hemen mesela şuan tuttu 😊
ceylanonur
Ben dün doktoruma hıçkırıklarını hissediyorum dedim oda bana demekki herşey yolunda dedi 😊 30haftalığız bizde
Ben dün doktoruma hıçkırıklarını hissediyorum dedim oda bana demekki herşey yolunda dedi 😊 30haftalığız bizde
Hıçkırık bebegin ciğerlerini çalıştırıyor doğumdan sonra nefes almaya hazırlıyor kendini
Ozlemsel84 bunu duyduğuma sevindim işte kontrolümüz perşembe günüydü bekleyemedim o gün e kdr
Bende günde üç dört defa tuttuğunu hissediyorum uzunca da sürüyor çok zevkli hoşuma gidiyor
Duuyguum gııdıklıyor bazen 😂
ceylanonur evet ellerini mi parmaklarını mı oynatıyor o dA gıdıklıyor dediğin gibi kaşınma hissi veriyor
ceylanonur bizide günde 5-6 kere tutuyor inanın. Doktor iyi bir şey bu dedi
ceylanonur hıçkırığı sağlıklı bir bebeğin belirtisi olarak söylemişti doktorum
içim nasıl rahat etti anlatamam ☺️☺️☺️
ceylanonur oluyor cnm o bebek midesi büyüyor derler bizde
Hickirik nasil bir his nasil anliyorsunuz kizlar ?? Bende 30.haftadayim.cok hissediyorum ama anlayamiyorum hickirigin normal tekmeden hareketten farki ne oluyor