pnrozblt Merhaba arkadaşlar 27 haftalığa kadar kaç kilo aldınız? Kaç kiloyla hamile kaldız ve suan kaç kilosunuz ?
Serpilsaltikalp pnrozblt 27. Haftadayım. Geçen hafta kontrolüm vardı. Gebeliği öğrendiğimde 41 kiloydum. İlk aylar 2 kilo verdim bulantılardan. 39 u gördüm. Şuan 48 kiloyum. Bebeğim de 900 gramdı geçen hafta.
C_rabia Ögrendigimde 72 kiloydum suan 85 🙊 biraz fazla aldim gibi ama olsun bebegime yarasinda yeterki ❤️
pnrozblt C_rabia benim doktorum iyi değil dedi cünkü çocuğun insülini yükselir sen dedi insülin değerini düşürürsün ama kendisi düşürünez bu sebeple çocuk haftasından önden gider eğer giderse doğum zorlaşır çocuk doğduğunda nefes zorluğu çeker dedi.
C_rabia pnrozblt Ben Belcikada yasiyorum burda doktorum oyle birsey demedi hic hatta bu hafta daha kontrole gittim oyle birsey demedi ama bebegimde cok fazla önden gitmiyorum 1 hafta fln önde ama o sorun olmaz herhalde...
Zeynepegee Meralkr çok yemek herşey bebeğe gdyor denek değil protein ağırlıklı beslenmelidin bnce bnde şeker çıktı oyuzden biliyorum Dr öyle söyledi
Meralkr Zeynepegee şeker yüklemesi yaptırdım hiç bi sorun yok dediler akşamları çok yememeye çalışıyorum sadece sıkıntı yapıyo bende