Deebg Momof2child kabızlık belirti canım benim cuma günü adet olacakmış gibi sancım oldu ara ara kaşık ağrım oluyor ve bel ağrım başka bir belirtim yok daha önce bir kere boş gebelik geçirmiştim
Momof2child Deebg aslnda kucuk kucuk belirtileri belirtiden saymiyorm psikolojik olabilr Kendimi cok bunaltiyorm
Deebg Momof2child evet adet gününün geçmesini beklemek en güzeli ama insan dayanamıyor işte ben çarşamba günü erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum
Susamcik01 Marayy hayır visanne diye bir hap doğum kontrol hapı değil 3 ayda 4.3 cm’lik kistimi eritti ama yan etki yaptı kilo aldım çok fazla ve ilaç biriminde göğüs hassasiyeti yaptı 1 ay ama normal dedi doktorum
Deebg Destkar evet canım hafif hafif vuruyor pek takmayayım diyorum varsa çıkar zaten diyorum ama dayanamıyorum ki
Destkar Deebg ben geçen 2 ay tüm psikolojik belirtileri eledim bu aya bel ağrısı kaldı sadece😄Bu ay da adet olursam bir dahaki ay hiçbir şeyi belirti saymayacağım
Destkar Deebg hayır bu ay ilk defa yaptım.Ama ovülasyon sihirli bir değnek değil bence.Olacağı varsa oluyor işte bakalım ne olur
Erkanpasam selinn35 aynen canim seni anliyorum bende bu ay cok umutluydum tam 18 gun gecikti hic bukadar gecikmemisti ama yine adet oldum
Ozlemclk52 Mutluluk35 kiz dun catlatma ignemj oldum 20 mm olmus tek yumurta sagda iliski gunleri dedi dun çarşamba bide cuma dedi🙈
Ozlemclk52 Mutluluk35 olsun kuzu daha dur siz yeni korunma biraktiniz yeterki sağlıkla gelsin elbet olur 😍
Mutluluk35 Ozlemclk52 insallah canim ya kendimi hamile gibi hissediyorum ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bende kafamda deli sorular
Mutluluk35 Ozlemclk52 insallah canim ya kendimi hamile gibi hissediyorum ama ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi var bende kafamda deli sorular