masalsii KucukAnne538 canım benimde bi önceki hamileliğim boş gebelikti ama 10 haftada kalçam öyle büyüdüki şok oldum ve inmedi o şişlik 😂 hormonlardan oldu heralde çünkü boş gebelikti 🤷🏼♀️
KucukAnne538 masalsii 38 bedendim hiç kilo almamama rağmen hatta kilo vermeme rağmen büyüdü 38 bedenden 40a çıktım böyle giderse yürüyen kalça olacağım 😂😂
Bsye16 KucukAnne538 alakası bile yok canım benim vücudumda büyüyen ilk yer kalçam oldu baya genişledi ama oğlum olacak hatta çok fazla ekşi yedim ama onunla da alakası yokmuş yani :)
KucukAnne538 Bsye16 Vallahi ne desem bilemedim kafamı karıştırdılar sadece nasıl beklerim şimdi 1 ay😂😂
Deletedmom099 KucukAnne538 kız bebekte karın ve kalça kenarlardan çok çıkartıyor derler hep erkekte genelde hep top gibi oluyo karın çoğu gördüğüm kişinin böyleydi tabi herkesin öyle olucak diye bişey yok da öyle derler
Hzr_7714 Cocuk1 Hahah benimde canim tatli ister hergun cikolata yiyorum deli gibi karnim kucuk ama sivri. Bebegide 1 haftadir hissediyorum diye sevgili ananecigim hala o erkek diyor kizamiyorum artik guluyorum ona . 19+3 olduk 00:00 itibariyle😄😄😂
KucukAnne538 Hzr_7714 Rabbim saglikli kucaginiza Almak nasip etsin inşallah şaka bir yana sağlıklı olsun da kim ne derse desin diyoruz Melek Annemm😍
Akademisyenanne KucukAnne538 alakasi yok. Kalcam buyumedi. Karnim sivri duruyor. Erkek saniyorlar. Ama kiz olcak. Hatta erkek guzelligi var sende diyorlar. Hayir diyorum kiz bekliyoruz.
Kubuuu1 KucukAnne538 doğru söylüyorlar 😂😂 pantolonlarla sigamadigimda anladım büyüdüğünü 😂😂 kızım olacak inşallah ☺️
KucukAnne538 Kubuuu1 İnan kafam şuan o kadar çok karıştı ki bal annem😍😂 Alış-veriş yapmaya gittim bedenim büyümüş bugün de kaynanam söyledi mutlu oldum ama kimisi de yok diyorr😂😂