M_agayeva 1 yilimiz 7 eylul 2019 da oldu ama ben 19 eylulde hamile oldugumu oyrendim 9+0 olduk sag salim kucagima almayida nasib eder yuce rabbim insallah butun hamilelere
Kdzynp anestezi97 düğünden 3 ay sonra hamile kaldım nisanda doğum yaptım kızım 3 aylıkken tekrar hamile kaldım yani 2 gebeliğimde temmuzda oldu doğumlarda nisan rabbim herkese nasip etsin insallah herkesn karnı kucagı dolsun amin yarabbel alemin 🤲🏼
Angelaa anestezi97 1 sene oldu evleneli 24 Eylül nikahimiz kıyıldı 23 eyluldede bebegimizi ogrendik 😊
Happy_mom anestezi97 7i nisanda düyünümüz oldu ele o zamandan hamile kalmiwim .hazirda 28haftalik hamileyim🙂
Semaaonursnmz saka36 neden bilmiyorum çok güldüm buna bende hep şey hayal ederdim işte evlenmeden önce yıldönümünde baya güzel gece geöiririz vs gibi hamile ve doğuma 1 ay kalmış fok balığı gibi geçirdim 😂
saka36 Semaaonursnmz ahahha😄 bende sizi bi hayal ettim ona çok güldüm🙈 insanoğlu işte kul kurar kader gülermiş
Halimemermertas anestezi97 2.5 yil sonra kaldim 22 haftalikken kaynettom maalesef simdi yine hamileym cok sukur
Semaaonursnmz saka36 valla öyle ya çok kötü geçti benim için dışarı bile çıkamadık ama yapacak bi şey yok 🙈🙈
Emelcskndgn anestezi97 evlendikten sonra uç ay korunduk, üçüncü ayın sonunda deneyelim dedik 2 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Rabbim hemen nasip etti çok şükür😊