Sabiugur Kızlar kendimi çok kötü hiss ediyorumm Bi yere misafirkiğe gittik balık çorbasımıdır nedir kokusu berbat tadı daha berbat zorla biraz içirdilər kkuuscak gibi oldum ondanmı dır nedir mide bulantısı ve mide ağrısı öldürüyor beni üstüne bide kabızlık elim ayağım buz kesildi başım dönüyor 5 haftalık hamileyim bebeğe bişey olmaz demi
Fatos1995 Sabiugur sanmıyorum bebeğe bir şey olsun Zaten bu aralar Midemiz hassas olduğu için belki de o yüzden biraz hassasiyet olmuş olabilir
Seymk Sabiugur zehirlenmede genelde kusma ve ishal görülür. Ter boşalması da olabilir. Bi süre takip edin mutlaka belirtileri. Geçmezse acile gidin balık sık zehirleyen bi şeydir. Hamile olduğunuzu söyleyip içmeseydiniz keşke midem almıyor diyerek.
ilknuryzc1 Sabiugur aynısını ben yaşadım geçwn gün çok sevdiğim yemek yediğim bi yer var. Bayılcam sandım yedikten sonra çok kötü oldum. Suan o restorantın önünden geçemiyorum tiksinti öğürme geliyor
Sabiugur ilknuryzc1 çok kötü Bi durum ya miniğime bişi oldu diye korktum daha neler yaşıycam Allah bilir artk
Esraaydn21 Ay ben ne cektım mıde bulantısından her sabah oguruyodum :((( mıde bulantısı cok kotu bısey... ama 12. Haftadym suan bı anda kesıldı cok sukur ıyym cok sukur