Ygmr_kyl Özellikle gebeliğin son zamanlarındaki ve doğum yapmış hanımlara sorum olacak, göbeğinde çatlak olmadan atlatan var mı? Varsa neler kullandınız krem yağ vs.?
Kbramsa Ygmr_kyl hiç bişey kullanmadım kesin çatlarım diye bekledim ve çatlamadan doğurdum şans 🤷🏻♀️😄
umare Ygmr_kyl Son 15-20 gun henuz catlamadim sadece zeytibyagi kullandim ama zaten karnim oyle cok yok zayifim sadece karnim var belki onda kilo da almadim 7-8 kg
Hzlhakko Ygmr_kyl 35 olucam çatlak olmadı olacağını sanmıyorum sürekli badem yağı ve son 2 aydır mustela kremi kullanıyorum
Kaysenur61 Ygmr_kyl gebeliğimin başındam beri bebe yağı ve kayısı yağı kullanıyprum hiç aksatmadım ama çatlak oldu malesef bence kesinlikle genetik bi durum
Kbramsa Ygmr_kyl benim annemde inanılmaz çatlamış ben kesin gözüyle bakıyordum o yüzden ama su çok tükettim bence onunla da alakalı
Deletedmom0065 Bende 30.haftadayim henuz catlamadim ama kimi 37.haftada falan catladigini siyluyor kimi dogumdan 2 gun once catladim falan diyor . Son ana kadar sevinemicem galiba
Nghnsylyci Son 15-20gün düzensiz olarak freiol marka yağ kullandım boy kısa suyum fazla ve 17kilo almama rağmen çatlamadm iç bacakdan çatladım sadece