Oznuradak54 Merhaba ikiz hamişler 28 haftalık ikiz gebeyim hareketleri nasıl hissediyorsunuz merak ediyorum bütün gün hep kıpır kıpırlarmı yoksa belli saatlerdemi ilk gebeliğim olduğu için normalde nasıl olur hiç bi fikrim yok 😅 bazı günler çok az hareket ediyorlar bazı günler dalgalanıyo resmen karnım normalmi Bilmiyorum eşim senin bile günün gününe tutmuyo diyo dert edince 🤔
denizadaalpp Oznuradak54 bnm gunu gununu tutmuyo canim biri az harekt ediyo biri cok ediyo bazen 2 3 tekme atiyo baska yok
Burcuburcuuu Oznuradak54 ben de 20.haftaya girdim son zamanlar pıt pıt atıyor mısır patlaması gibi diyebilirim, hem sagdan hem soldan biri duruyo digeri başlıyor 😅🙈 (biri sagda biri solda) ilerde tekmeleri hissedince sanırım sagdan soldan tekmelenecegiz kızlar 😅
ballicoreklerim Oznuradak54 22 olduk çok şükür bende artık arada pat diye bisey set hissediyorum ama onum dışında hep bi pıt pıt kuş çırpınışı gibi 😍😍😍💜💜 yaa insanın yüzünde kocaman gülümseme bırakıyor 😍☺️ Rabbim sağ Salim kavuşmayı da nasip etsin inşşşalah
Elferdm 17 haftalık ikizlerime hamileyim bnde ama henüz çok bi hareket hissetmedim kaçıncı haftada hissettiniz ilk hareketleri nasıldı? 😊
Canlar222 31 haftadayım biri zaten daha hareketsiz genelde daha az oynuyor ama gün ıcınde mutlaka ikiside oynuyor bazen az bazı günler daha sert yoğun bence. Normal uyuyorlardır