Gulsah7171 Nehirkaya25 canım beşiği bilmem ama hepsiburadadan aldıgım her ürün vaktinde ve birebir aynı geldi gardırop almıştım ben
Nehirkaya25 Formychild esim sepet besik istiyor bu modeli sevdigimi soyledim internet uzeri oldugu icin içine sinmemis bende kirmak istemedim herseyi ben sectim besikte onun dedigi olsun 😂 ama bu besige asik olmustum gule gule kullanin insallah 😘😘
Cancan60 Canım biz de aldık heybet marka ahşap anne yanı beşik. Kurduk dün hatta hiç bir sorun yok gayet güzel geldi resmini atarım şimdi ☺️
rukiye-02 Nehirkaya25 canım kurmaya çok uğraştık da bi vidası oturmuyor tam yarın gidip mobilyacıya götüreceğim ufak bi matkap darbesine ihtiyacı var
Esra_ss Nehirkaya25 sepet beşik aldık bizde, kurmak biraz zaman aldı ama başardık bi sorun yok daha kullancaz bakalım
Ecrimmihran Nehirkaya25 benim perdemden buzdolbma kadar hepsi internetten canm hatta ocak setim çamaşr makinam kzmn maması bezi emzgi biberonları hepsi internetten aldm satıcısının yorumlarına bk şikayet yoksa sorun yaşamazsın
Kbrbydkk Bende heyner düşünüyorum ama 2yasina kadar bu modeller kullanılabilir diye herkes söylüyor. Acaba bir yaşından sonra tutunup da yataktan çıkma düşme filan durumu oluyormuş doğru mu? Yani uzun süreli kullanan var mıdir?
Nehirkaya25 Kbrbydkk banada bosuna uzun sureli bisey alma çocuklar 1 yasindan sonra besige girmez diyolar. Kafa oluyo corba 🤦🏻♀🤦🏻♀🤷🏻♀
Nehirkaya25 Rbs111 esime anlatamiyorum ki kuzum sepet besige niye takti bilmiyorum bende illa benim dedigim olsun diye ustelemedim
Rbs111 Nehirkaya25 kuzum boşa para vermeyin arkadaşım çok pişman . Benim aldığım yatakla birleşiyor bebekle birlikte yatıcaksın Bebek uyurken ayağa kalkıp bakmak var yanındayken bakmak var 😊 yanında olması daha pratik eşini ikna et
Nehirkaya25 Rbs111 valla gelsin tekrar konusayim gorumcemde bugun o fiyata bulduysaniz kacirmayin dedi ama bakalim ikna edebilirsem insallah alırım