HilalAltun Kızlar ben oğluma hamileyken böyle birşey yaşamadım. Şuan oğlumun kardeşine hamileyim altıncı haftam henüz ama çok fazla sivilcem var.. dört haftalıktan beri yüzümde iltihaplı sivilceler çıkıyor normalde sivilceleri ılan biri değilim adet zamanı bile çıkmazdı. Sinir oluyorum çok var.. Sizde de böyle mi napıyorsunuz bunlara
nunu90 HilalAltun merhaba, ben de 5+2 haftalık hamileyim ve 4+2 de keseyi görmüştüm. O günden beri benim de yüzümde ve özellikle yanaklarımda sivilce çıktı ve hala yüzümde sivilceler var
Lina55 HilalAltun benimde öyle yüzümde hamilelikten dolayi baya çıktı. Limon ve bal bu ikili iyi geliyor denemeni tavsiye ederim ☺
HilalAltun mervella öyle bir zamana denk geldi ki bir de.. düğünler falan var gidiyorum. Yüzüm fena 🙄
Fatma3535 Bende 9+5 deyim yüzüm berbat hatta kg bu kadar sorun etmiyorum diyebilirim hergun biyenisi ekleniyor hormonalmis canım sürekli temizleyip yıkamak gerekmiş
ylzzz Fatma3535 geçiyo benim de sivilce dolmuştu sırtım falan da ama geçti ne zaman geçti hatırlamıyorum
Merveeex Hamilelikte ki sivilcelere hiçbir şey iyi gelmiyor ne yıkama ne maske.hamileliğin basında Salgılanan hormon sivilce yapıyor bu hormon salgılandığı sürece yapacak bişe yok 4 Aydan bu hormon cok salgılanmamaya baslıyor geçiyor yavas yavas
HilalAltun Asrinayaz oğlumda hiç olmamıştı benim yaaa midem de böyle bulanmadı.. her hamilelik bir olmuyor demek ki
ebruliyim Benimde oglum olacak cildiyeye gittim erkek bebekte daha cok çıkıyomuş hamilelik boyunca olabilir dedi bi karisim verdi hergun pamukla uygulamak icin
SnmTt HilalAltun benim daha haşmetim gecikmemişti boynuma kadar sivilcelerim çıktı bi tuhaflık olduğunu anlamıştım. Şu an 14 haftalık oldu nerdeyse hala kocaman kocaman sivilcelerim çıkıyo hem de iltihaplı hiç olmazdı bu kadar😩