Sarem Kızlar merhaba kasılmam oluyordu fakat bu gece 10 dakkada bir kasılmam oldu. Nişanım yada suyum gelmedi. Normal mi bu kadar kısa zamanda olması
Zlmdemir Sarem uzan biraz Canm öyle takip et bakalım.geçen bende de aynısı oldu.kanama su yoktu.ama 1 saat dinlenince geçti.nezaman yorulsam oluyor bende.
Asyanin_annesi Sarem canim bence acile gitmelisin bak ben de oyle oldum 3 cm acikligim olduğunu ogrendim Allah korusun ihmale gelmez
Sarem Asyanin_annesi Zlmdemir Suhedaa Kızlar şuan sol tarafıma yattım biraz bu şekilde dinleniyim devam ederse acile gidicem
Cemreee Sarem ya benm de 37+0 bugun bende dd karin sertlesmesi var ama kizim poposunu dayıyor o yuzden tam anlayamıyorum. Bide sadece sag tarafımda agri var kaburga kemiklerime de baski yapiyor kizim cok zormus ya
Asyanin_annesi Sarem pozisyon değiştirdiğinde gecerse yalanci dogum sancisidir ama onemli olan suresi haberdar et bizide
Zlmdemir Sarem aynen Canm elini de biraz karnında gezdir.inanki ben ilgilenmeyince bile sanki sertleşme yaşıyorum😊inşallah günün de sağlıkla gelir canm.
Serenaynaynay Sarem kuzu kasılma ve sertlesmeyi nasıl tanımlayabilirsin 😁 biraz geriden gelsidigimiz icin malum ne nasil oluyor merak ediyoruz da 😥😅