Ftmemne slmyrlmz evet bu haftalarda büyüdükleri için alanları daralıyor.uygulamada da yazıyordu hareketleri azalabilir diye
LoriLori slmyrlmz ben 35 haftaligim dün ara ara kasık sancısı, karın sertleşmesinden doğum yapıcam sandım,ev işi yapamıyorum artık yürüyüşte yapamıyorum,gece uyku yok karından ,ben mi anormalim 😞
slmyrlmz LoriLori Yok canım normal hepikiz yaşıyoruz bazılarımız daha ağır yaşıyo ama yürüyüş yapmaya çalış mutlaka vücuduna iyi gelicek
Ftmemne LoriLori günde iki şişe maden suyu tüketin.magnezyum içerdiği için iyi gelecektir.benim bacak kramplarım o sayede geçti
Essrraa32 LoriLori bende 35 haftaligim bende ev isi yapayodum dr gittim sancilarim baslamiş onlem aldi ciger gelistirici igne vuruldum simdi annemde kaliyorum doguma kadar
slmyrlmz Ftmemne Ya evet azalıyo ama dün gün boyu sadece gece 10 dk hareketlenmesi oldu o kadar. Gün boyu olmaması da bu alan daralmasından mı acaba. Bugünde aynı şekil ses yok
Ftmemne slmyrlmz şekerli birşeyler içip üstüne tatlı yiyin.solunuza yatın bekleyin. En olmadı sağlık ocağına gidin.bence normal bendede oluyor ara ara uyuyor tahmin ediyorum. Ama endişelendirdiyse sizi sağlık ocağında kalp atışını dinlettirin
Gulsum4747 slmyrlmz ben bugün gittim hafif sancım çıktı rahim kapalı dedi oysa 2hafta önce baska bi ebe 1cm açıklık var demişti doktor 16kasma kdr gelmez dedi eve geldm sıvı akıntı içinde bi damla kan geldi sanırım catı muyenesnden dolayı oldu