lalbrk Merhaba kızlar. 37+5 haftalığım. Bebeğim ters ve böbrek genişlemem olduğu için sezaryen kararı aldık. Hatta 25 Ekim Cuma gününe saat 11 e randevum bile hazır. Bebeğim 49 cm 2800 gr. Bugün doktorum 25 Ekim cuma için gün verdim ama Perşembe günü bir nst çekin. Eğer sancın ağrın sıkıntın olmazsa 28 Ekim Pazartesi’ye de bırakabiliriz dedi. Kararı bana bıraktı. Tabi bu süreçte herhangi bir sıkıntı ve acil bir durum yaşamazsak inşallah. Kendimi yormadığım sürece böbreğim ağrı yapmıyor. Bebeğin de anne karnında ne kadar çok kalırsa o kadar iyi olduğunu biliyorum. Ama bir an önce ona kavuşmak da istiyorum. Sabahtan beri düşünüyorum. Siz olsanız ne yapardınız. 38+4 mü sezaryen için yoksa 39+0 mı ?? Bebeğin kilosu biraz artsın diye mi 3 gün daha bekletiyor anlamadım. Fikir almak istedim sizlerden. Böyle bir durumda kalsanız nasıl bir tercih yapardınız?
Yldzzyldzz lalbrk çok küçük bile bi risk olduğnu bilsem 38 de olsun derdim ama asla hiç bir risk yoksa tabii ki 39 derdm ne kadar kalsa o kadar iyi çünkü