sevgitekes cok gecmis olsun canim Rabbim bebeginizi gule gule buyutmeyi nasip etsin insaalah 😊 bizde 36. Haftamizdayiz . Ne yazikki makat gelismis bebegim. Dönmesi için Bekleyebildigimiz kadar bekleyecegiz dedi dr. Fakat bu bebekler erken gelme meraklisi oldugundan 2 hafta icinde suyun da gelebilir hazirlikli ol dedi. Yani buyuk ihtimal bende sezaryen olacagim. Burada 3 gun yatiriliyor hastanede. Yanima iki Adet pijama takimi aldim.(biri sabahlikli ) bebegime 10lu cikis birtane gsli besli cikis ve ikili takim aldim. Iki adet patikli pijama corap 2 tane sifir kol zibin aldim. Bana cok alis veris yapma hemen buyuyolar dediler bende bu kadarcik bisi aldim. Gelişimine gore aliriz dedik kiyafet . E haliyle aldiklarimi direk hastane cantamiza koydum . Yeterli olurmu acaba ??? Tecrube sahipi olarak fikir verirsen çok sevinirim . Birde dogumdan sonra bebisine ne giydirdiler yanimiza kac adet battaniye almaliyiz kendim icin hasta bezi aldim kullandinmi sen yoksa direk ped e mi gectin Tüm bu sorularimi cevallarsaniz cok cok sevinirim