Fdle Kızlar ben ocean plus omega 3 kullanıyorum günde 1 tane içiyordum ama internette araştırdım bugün hamileliğin 5.ayından itibaren günde 2ye çıkarılması gerekiyormuş siz günde kaç adet içiyorsunuz?
Zulubik Fdle en baştan beri, hatta hamelikten de önce düzenli olarak her gün yemekten hemen sonra iki adet ocean plus kullanıyorum. Okuduğum bildiğim hiçbir zararı yok. Tam tersi çok çok faydalı. Hem sizin hem bebeğiniz için.
Zynpsft Gulcannnnn ben salı günü doğurucam sadece 6 kilo aldım bebekte tam gidiyor boyu kilosu normalde bile kullanılması gerekiyor doktorum new life efa mom kullandım
38Prens38 Fdle bide cocugun kilosu fazla ise doktor kestiriyo bile balık yagını kullandırmıyo danışmak lazım
Gulcannnnn Fdle bana da vermişti de doktor bir ay önce kullandım bugün kontrolde de çok hızlı kilo aldığımı söyledi diyetisyene yönlendirdi acaba ondan mı diye düşünmüştüm canım
Fdle 38Prens38 ben daha 25 haftalığım canım 14.haftamdan beri kullanıyorum en son 24.haftamda 663 gramdı güzel haftasıyla uyumlu dedi fazla demedi ama benim gözüme az geldi balık da hiç yiyemedigim için 2ye çıkartsam diye düşünüyorum 28.haft da randevum var en azından o haftaya kadar bi bakıcam bebeğimin kilosunda bariz değişiklik olacak mı diye
38Prens38 Fdle bende az buldugum için başladım balık yagına doktor tam dedi ama yinede hissiyat işte 2hafta sonra kontrolum bende bi sorayım bunu
Fdle Gulcannnnn bende çok hızlı kilo aldım canım ama bir tek balık yağına bağlamıyorum ben bunu vitaminler demir hapı vs onlar da etkiliyor demir ilacı benim iştahımı açtı mesela
Fdle 38Prens38 omega 3ün zararı olacağını düşünmüyorum canım ama bekleyim bakalım yazarlarsa kullananlar
Gulcannnnn Fdle aynen bir sürü vitaminler vermişti zaten 49 kilodan 54 e çıkmışım çok hızlı dedi saçma geldi bana