Melikekpln Bebeginizin hareketini en yakin kaçıncı haftada hissetmeye basladiniz? Böyle gobek deligi cevremde pit pot seyirme gibi oluyor art arda sonra geciyor :) ben damar atmadi diyordim kime sorsam hissetme diyor ben 12 . Haftada hissettim, suan 13 haftaligim
seymakumatarnsf Melikekpln 12-13. Haftalarda genelde hissedilen orada atan bir damar ve segirme oluyor. Ben 19. Haftada hissetmistim☺️
Tugbaklc Melikekpln o seyirme gobek fitigi diyolar sanirim canim o haftalar da mumkun degil ben 2. Gebeligim bunda en erken hisettim o da 17. Haftadaydı daha erkeni bence mümkün değil gaz hareketleri ile karışabilir
Meleyke97 Melikekpln ben 10haftamda hatta daha erken hiss ettim)) bi balik icimde bi oyana bi buyama gidiyous gibi oluyo))))
Melikekpln Doktor banada oyle dedi 21-22 en gec kimisi o zamanda hissedemiyor dedi gaz yada damardir dedi 🤷🏼♀️🙄
Hilaliko 023414 ayy benden bırını buldum sonunda 🙈 bende 22 haftalıgım pıt pıt oynuyor sadece tekme falan yok anlamadım 🤔
Meleyke97 Melikekpln bende sasirdim hissedince cunki oğlumda onu 5-6ayinda haraket ettigini hiss etmişdim diye)))simdide boyle hiss edince baya haraketli bebegim qaliba dedim😂