deletedmom211 BsrArif rabbim nasip etmedi kuzum çok acılar çektim ilk bebek boş gebelik ikincisi kimsayal gebelik üçüncüsü de kazayla kaldım afedersin 1 ilişkiyle kaldım hamile şuan 4. Hamileyim çok şükür rabbime allahım hiç bir annesi kuzusuyla sınamasın şuan 12+4 günlüğüm yavrumu bana bagislasin cümlemizin 😞
Ygmrkeskin 1 yıl dkh ile korunup bıraktığım ay hamile kaldım 🙏🏻 etrafımda bebek isteyen, uğraşan, olmayan, yıpranan o kadar çok arkadaşım var ki eşim hep rabbimin bize lütfu der.. rabbim herkese nasip etsin
burcuali38 Bizde 9 ay korunduk korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım 5 buçuk aylığız çok şükür 🙏❤
FadimeUysal İki gebeliğimdede korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra hamile kaldım🙏🏻1 tane 4 yaşında kızım var şimdi 7 haftalık hamileyim neyim olcak bilmiyorum henüz 🙈rabbim isteyen herkese nasip eylesin inş😇
Deletedmom9885 1 aylık evliyken 4 haftalık hamileydim🙂 Biz isteyerek yaptık da ilk denemede de hamile kalacagimi hiç dusunmezdim 😀 Dalga konusu oluyo tabi erken dogurma falan diye 😳 bide iyi sabretmissiniz 4 sene diyen vardi😒
Burcinsahin3 Deletedmom9885 evet iyi sabrettik ilk günün patlamasiylada oldu de sende ne fikirsiz şu insanlar ya size ne yani benim cinsel hayatımdan benimde asalak bi teyzem var