Anne18 geçenlerde adetin cok geciktigi icin actigin posta yorum yapmistim ama gebelikle ilgili pozitiflere yorum yapip beni gormezden gelmistiniz cokta bekledim cevap yazmanizi cunku bende pco hastasiydim ama umitlendirilmek daha iyi geldi size demek ki. Pco hastaligi gebelige engel olabilir de olmayabilir de bi pco hastasi hemen kendiliğinden hamile kalabilir de hicc bebegi olmayabilir de. Oncelikle bunu bilin sebebi de yumurtalarin catlamamasi gec catlamasi ve iliskinin tutmamasidir yumurtlama günüyle bu yumurta takibini doktor yapar klomen verebilir catlama iğnesi verebilir ben oyle hamile kaldim mesela. 2 ay reglm gecikirdi kesin var derdim meger pcodan kaynaklaniyormus sizinde byle ve hemen baska bi doktora gidin gözükün size dogruyu gosterecektir. Bitkisel seylere cok düsmeyin rahim duvarini inceltebilir ya da kalinlastirabilir. Ornegin sogam suyu cokk faydali pco da ama benim rhim duvarim cok inceymis bu yüzden az daha deliniyordu ictigim için kalinlassin diye ilac kullandim boyle herkesten duydugunuzu da yapmayin.