Asknp Shdaa bana bi kere oldu doktorum diş etindendir dedi geçti çok takılmadı ama bence çok korkunç bi durum sabah uyandım alt dişlerim kan içinde kalmış ben uyurken. Sadece bi kere olduğu için çok üstünde durmadım ama korkmadım diyemem
Shdaa Asknp bende hemen hemen her sabah oluyor gece sıkıyorum galiba dişlerimi sabah uyandığımda baktım kanamış kötü oluyor ama yazılanları uygulayacağım bakalım geçecek mi
Shdaa Bsraermis8 yagmur_annesi neyse az kalmış bizim yollarımızı tamamlamaya hakkımızda hayırlısı olsun az daha çekeceğiz
Bsraermis8 Shdaa kalsiyumdan dolayı sanırım baya tüketiyorum ama yok yani nerdeyse hep ara ara kanıyor 38 haftalık olduk hala devam
Ays_homee Shdaa zombi ye döndüm 😂 hayrlsylaa dogsun da vucudumu toplayabileyim hamilelik cidden zor allah herkese kolaylık ve saglık naasıp etsin anne olmak kolay deil :)
Shdaa Ays_homee aynen valla dışarda görürdüm hamile bayan ama insan işin içinde olmayınca bunkadar zor bir süreç geçireceğini bilemiyormuş gerçekten zormuş şuan anladım olduk 😂inş hayırlısı ile biterde sagsalım elimize alalım gerisi bir şekilde hallolur