Shdaa Arkadaşlar merhaba diş kanaması sorunu yaşayan var mı ?bazen uyanıyorum dişim kanamış agzım kan 🙁😬fırçalarken hemen kanıyor
Sevilay_dvc Shdaa cok igrenc ya benim durup dururken kaniyo vala illa fircalamam gerekmiyo. Bakiyom agz.kan dolmus iiyy
Neheaaei Shdaa tamamen hormonların etkisiyle olduğunu söyledi hem diş hekimim hem kadın doğumcum... tuzlu suyla gargara yapmamı önerdi ikisi de..
Shdaa Sghslove benimde öyle bazen anlamadan bile kanıyor yutuyor bile olabilirim bebeğe bir zararı oluyor mudur acaba ?
Sghslove Shdaa sonuçta senin kanın canım bir şey olmaz bence diş hekimine görün ama bir tavsiyesi olur apseler varsa ilaç verir
Adin Bende yaşıyorum fırçalarken ve ara ara durup dururken kanıyor maalesef diş doktorum tuzlu suyla ağzını çalkala demişti siz de uygulayabilirsiniz
Shdaa Neheaaei evet ya hormonlar hamile kalmadan önce bu kadar zor olacağını tahmin etmezdim tabi herseye değer o ayrı
GamzeSevinc Benim de oluyor en başından beri doktora sorduğumda c vitamini ağırlıklı beslenip gargara önermişti
Shdaa Sghslove apse yok cnm sadece kanıyor uyurken bile kalktığımda ağzımı beş çalkalıyorum kan geliyor çok garip
Syka7 Shdaa benimde ben kanıyor canım genelde abdest alırken kanıyor 🤦🏻♀️ Ağzımda hep kan tadı var zaten mide bulantısı var oda midemi berbat yapıyo
Glybskl Shdaa aynı problemi çok yaşıyordum doktorumun önerisiyle günde 5 kez en az fırçalamaya başladım ve geçti bütün problem tavsiye ederim damaklarım bile şişip çekilmişti elma bile ısıramıyordum acıdan kanamadan çok şükür hiç bir şeyim kalmadı 😊🙏🏻
Misskokulumm Shdaa dis etleri hamilelikte bazı vitamin eksikliklerinden kaynaklı hassaslaşiyor canm normal yani