MrsCakmaktas Cigdem0707 lc waikikide de guzel seyler var ve kaliteli oluyormus bende orayi cok begendm civil i de duymustm guzel seyler var diye
MrsCakmaktas Cigdem0707 kullanan yakinlarim lc waikiki bebek urunleri icinde baya kaliteli dedi ama daha hic kullanmadm tabi😁
MrsCakmaktas Cigdem0707 yaa cok heyecanli🤣 benimde annemler orguye falan baslamis patikler tulumlar Rabbim hayirla bebeklerimize kullanmayi nasip etsin cumlemize
Cigdem0707 MrsCakmaktas evet alma yapma desen de oluyor benim ev de bi anda doldu valla.Evet çok heyecanli valla.Ben bir de 16.haftadan beri gormuyorim çok özledim Umarım sağlıklıdir.Ayrıntılıyı bekliyorum dört gözle 28inde gircez🤗
MrsCakmaktas Cigdem0707 bende onumuzdeki hafta gircm insaallah😊 allah guc kuvvet versinde tum ihtiyaclari alalim artik onlara caliscz malum🤣
CK_123 Cigdem0707 merhaabaaa 🙂 bende 20+3 deyim ilk hamileliğim biraz tatsızım bu ara bel ağrısı iştahsızlık vs ama ağrısı sızısı bile güzel 😍 alısverisimizi simdilik bekletiyoruz sadece örgüleri yapıyoruz 😍 hareketlerini de hissetmeye basladım yaklasık 2 haftadır iyiyiz şükür 😍❣
Cigdem0707 CK_123 Evet bel ağrısi bende de var.Sicak dus cok iyi geliyor.Bir de yuruyunce rahatliyorum😀 Benimde örgüler baslandi ama alisverise de basladim.Bulanti istahsizlik en basindan beri var bende
Betul_0560 Nur-11 Rabbim sağlıkla almanı nasşp etsin insallah kucağına canım☺️ Çok şanslısınız bence erken öğrenen tüm annelerimiz öyle☺️
ballicoreklerim Cigdem0707 çift yumurta ikizlerine hamileyim bi cok şeyimizi aldık suan 21 dik 22 olacağız nasipse ☺️🙏 ben 30 haftamda Allh nasip ederse çantam beklesin istiyorum bizim ne olacağı belli değil inşşşalah 38 leri görürüm 😍☺️🙏bi sorunumuz yok şükürler olsun tek sıkıntım karnım cok geriliyor göbek çevremde acı oluşuyor Ya 😬😬
Ozlemmm06 ballicoreklerim bizde 16 haftalığız çift yumurta ikizleri ☺️ Sizinkilerin cinsiyeti nedir acaba ☺️ Benimde bel ağrılarım başladı fena
ballicoreklerim Cigdem0707 cok heyecanlı sorma 😂😬😬💜 korksam da elden ne gelir iyi minnak yavrum olcak
Cigdem0707 ballicoreklerim Çok güzel bir şey bencee iki heyecan.Biraz zorlar ama duygusu bambaskadir.Kuzenlerimin hep ikizleri oldu😍😘