Aynur0707 Merhaba kızlar, dün gece 3-5 dakika aralıklarla ağrılı düzenli kasılmalaeım oldu. Sabaha devam etti. Sabah NST çektik 70 e kadar yükseldi sancım. Sıvı serum taktılar öğleden sora kasılmam azaldı düzeldim. Açılmam yok, ama rahim boyu kısalmış. Erken doğum olursa bebeyin akciğeri gelişsin diye iğne oldum kortizondu galiba. Sormak istediğim şu, sizce ben 1 ay daha dayanırmıyım yoksa doğuç yakın mı? 35+2 haftalığız. Tecrubeli kızlar fikriniz önemli :) öncedem teşekkür ederim
defne55 Aynur0707 kasılma nasıl oluyor canım açıklayıcı bi şekilde anlatır mısın rica etsem bende 35 haftadayım ve iki gündür agrım var ama ayırt edemiyorum ne olduğunu
Eslina Aynur0707 dün geceden beri hastanedeyim 3 tane 1 litrelik sıvı serum yedim sancılarım için durmadan ilaç veriyorlar ve 2 doz ciğer geliştirici iğne oldum ama bebeğim rahim ağzının üstünde çok baskı yapıyor yinede erken gelir diye korkuyorum
Aynur0707 Eslina canım rabbim yardımcın olsun kıyamam biliyorum o durumu :( valla tam hatırlamıyorum eşim ödedi ama bence 160 civariydi
Aynur0707 defne55 canım karnın tam ortada toplanıyor sert taş gibi oluyor bebek kendini ortada toplar ve sertleşir karnın, saniyeler sonra geçer, dakika da olur. Sonra karnın yumşar ve aralıklarla yine gelir
Pericinar07 Aynur0707 ben dün çok kötüydüm ilk çocukta sancı falan çekmedim tam olarak nasıl bilmiyorum dakikayı da tutamadım ama dün adet olunca olan ağrıdan beter bi ağrı vardı hem kasıklarda hemde belimde bıçak saplaniyordu sanki pazartesi randevum 34+3um
Eslina Aynur0707 anladım canım biz dün gece yatış için 750 tl verdikte merak ettim canım ondan sordum
defne55 Aynur0707 iki gündür aynı şeyi yaşıyorum bende gün içinde bi çok kez oluyor kararsız kalmıştım bende doktora gitmeye
Aynur0707 defne55 eğer düzensizse o zaman çok normal, ama düzenli artaral geliyorsa o zaman mutıala doktora sor canım
Pericinar07 Aynur0707 valla bugünde aynısı oluyor daha çok erken kasımın 13une kadar dayansa bari kalcama doğru inen ağrılar oluyor bakalım nolcak
defne55 Aynur0707 öyle dakika da bir düzenli olmuyor canım iki gündür yaşıyorum zaten bu durumu ondan önce yoktu bide üstüne sırt ağrısı ekleniyor yatamıyorum bile
Alpi Aynur0707 35 haftalıkken aynı durumu bende yaşadım canım hatta benim sancılarım 100 ü buldu doktorum yatış verdi serum ilaç ve ciğer geliştirici iğne vuruldum. Sancılar normale dönünce çıktım hastaneden. Biz de dedik herhalde erken gelecek :) ama Şuan 37 haftalık oldum haftada bir kontrole gidiyorum yine sancılarım çıkıyor ama düzenli değil.