KubraatMacit SekerAnne benim normalde şekerim yüksekti o yüzden tedirgin oldum. Yaptırdım 75 grm 128 çıkmıştı doktor diyet vermedi
SekerAnne Fato089910 bugün ben yüz mili lt için gitmiştim ama 20 dakika sonra hepsini çıkardım doktorda zorlamaya gerek yok kahvaltı yapalım 2 saat sonra gelip tokluk şekerinize bakalım dedi açlık 80 tokluk 84 çıktı doktorum da yine de biz her şeye rağmen karbonhidratlara dikkat edelim dedi haftada iki kez parmaktan ölçüm yaptıracağım ben yinede
Gulhilal Benimde 50lik 146 cikti sinir 140mis doktor beyaz ekmegi pirinc pilavini makarnayi hamurisini serbetli tatlıları yasakladi bu kadar dikkat ettigim surece sıkıntı olmuyo her yemekten bi saat sonra olcum yapiyorum
SekerAnne Gulhilal benim 50 cc lik yapıldı 190 çıktı yüksek dediler cumartesi ikinci tetkik yapılacak
kartanem benimde 165çıktı 2haftadır diyet yapıyorm 2kilo verdim bile 50lik yaptırdım bu arada ama canım arada tatlı istio ben diyetisyene gitmedim ama ekmek tatlı gamurişini kestim yemeğimi gğzelce yiyorm ama ahh o tatlılar☹😭
Gulhilal kartanem evde kendin olcum yapiyomusun arada bi sutlu tatli yiyebilirsin demisti benim doktorum ara ogunleree
Bahar46 Arkadaşlar benimde insülin direncim yüksek ve daha yeni hamileyim aynı durumda olan arkadaşlar varmı şeker yüklemesi sonucu ne durumda