Gizemabc Selam hanımlar, ben 32de çalışabilir rapor alıp 35.haftamda izne ayrılmak istiyorum da 35+0 tam 20 kasıma- ilk seminer dönemine- denk geliyor. Misal 35+2de izne ayrılabiliyor muyum? İlla +0 mı olması gerek?
pinarsvcn Gizemabc ayrılabilirsiniz ama o iki gün kaybınız olmuş oluyo 35+0 yaparsanız sizin için o kayıp olmamış olur çünkü o iki günün parasını alamıyorsunuz
12_yil_sonra Gizemabc doktorum bana devlet memurlarında gün olarak aktarım oluyor dedi , yani kaybınız olmaz . Sanırım işçi statüsünde olanlar tam +0 da ayrılmak zorunda , hafta olarak aktarılıyormuş
zcolak Gizemabc canım günlük brüt ücretimizin 3/4 ünü alıyoruz doğum izninde olduğumuz zaman. Geç çıkışın yapılırsa o kadar günün ücretini SGK yatırmaz.
pinarsvcn Gizemabc hafta olarak belirlemiş sgk izinleri +0 yada +6 farketmiyor yani haftan kaçsa o tarihten izne çıkarıyor. bende öyle yapmak istedim 170i aradığınızda detaylı bilgiyi verirler sizede 🙈
Gizemabc zcolak para pul meselesini hiç kafam almadı oldum olası😅 Ben öğretmenim siz özel sektörde misiniz devlet memuru musunuz?