KatipAnne Uzun uzun yazmayı çok isterdim ama benim oburiks hemen ağlıyor.16.10.2019 saat 14:25 te gözlerini açtı dünyaya bebeğim. ☺️Günümün geçmesine ve bebeğimin iri oluşu sebebiyle spinal sezeryan oldum. Çünkü ne sancı ne nişan ne su gelmemişti keza yatıştan sonra bakıldı açılmamda yoktu. Sezeryan ihtimalini haftalardır söylüyorlardı ki öyle de oldu.Bana sordular ameliyat masasına oturduğumda genel mi olursun yoksa belden mi diye o an cvp bile veremedim onlara bıraktım. Belimden yapılan iğneyle beraber gelen sıcaklıkla hareketsiz kaldım sadece yanımdaki doktor mu hemşire mi bilmiyorum elini sıktığını hatırlıyorum. Acı yok sadece his var. Bebeğimi çıkartmak için karnıma bastırdıklarında biraz zorlandım. sonra o ses ve bana yukardan gösterilen bir yakışıklı kara kuzu. O anın tarifi yok istemsiz ağlamaya başladım yanağıma koydular ve sonra aldılar. Dikişlerim atılmaya başlandığında ağrım var dedim ağrı kesici yapıyorum demesiyle sanırım bayıldım. Ayıldığımda 1,5 saat geçmiş bebeğimi göğsüme tutturmaya çalışıyorlardı fakat ben henüz narkoz etkisindeydim gözlerimi dahi açamadım. İlk gece emzirma çabaları ile geçti bir diğer gün çok daha iyiydim hem bebeğim hemde ben. Dün evimize geldik ve bebeğimle yeni dünyamızda birbirimize alışmaya çalışıyoruz. Şükürler olsun bugünleri gösteren RABBİME. Sizlerde tez zamanda kucaklarınıza alın inşallah
KatipAnne Nursen60 teşekkür ederim☺️ Özel birşey değil süt içtim her gece yatarken bir muzla beraber. Omega3 kullandım. Onun dışında ekstra birşey yok. Her zaman ne yiyip içiyorsam o.